Angela Merkel Svet24.si

Nemška »Mutti« naznanila, da bo postregla s ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

eu
eu
0 26.03.2015 13:27:17

Odzivi na pogled našega novinarja Andreja Miljkovića

Torkov pogled našega novinarja Andreja Miljkovića je v nasprotju z mnenjem Roberta Pogačarja dvignil kar nekaj prahu. Na družabnih omrežjih so se na to temo razvile prave razprave, za vas pa smo zbrali nekaj najzanimivejših komentarjev uporabnikov twitterja in facebooka, med katerimi so tudi nekateri novinarski kolegi.


twitter-logo


ŽIGA IKIČ
@zigaikic
Še kar ne morem priti k sebi po kolumni @Ekipa24. Drugače, kot da je človeku nekdo naročil razdrmat športno javnost, si ne morem preestavlat.

DOLL$
@LukaD_
čečkarije A. M. @Ekipa24 bodo prej zaprle pot mediju do velikih zgodb v prihodnosti kot pa odprle pot do ekskluziv in česa podobnega.

JURE MASTNAK
@jure_mastnak
Kako naj resno jemljem slovenski športni časopis, če je le-ta v formatu mikijevega zabavnika. O piscih takisto.

TILEN TROTOVŠEK
@Tilens
Ne le, da se ne strinjam z Miljkovićevim pogledom na šport, težko tudi spoštujem njegovo mnenje. Gre namreč za etiko in moralo v družbi.

UROŠ STANIĆ
@UrosStanic
Pridružujem zgražanju @zigaikic @lavkeri @nejcjemec @mali_z_betule @Kauro1 et al nad zapisom v @Ekipa24 o @jurijtepes in @peterprevc

SLAVKO JERIČ
‏@lavkeri
A to je komentar ali satira? http://ekipa24.si/clanek/55113d2b297c2/smo-posteni-ne-neumni-z-nasmeskom … #zmeden

PETER DOMINKO
‏@pietrodom
@lavkeri načrtno pumpanje branosti... So v zadnjem intervjuju s Katancem sami priznali tak način »dela«...

POLONA BERTONCELJ
‏@polonaBerta
@lavkeri BEDARIJA

KLEMEN PERAS
‏@Kl3p3r
@lavkeri Kot da bi bral blodnje nekega gostilniškega vseznalca.

ROBERT KAURIN
@Kauro1
@lavkeri sem na začetku mislil, da je satira.

NEJC JEMEC
‏@nejcjemec
@lavkeri če si sposodim od avtorja ... namesto besede komentar bi uporabil precej močnejšo besedo.

GREGA ŽUPIĆ
@grigorije16
@lavkeri sj ta miljkovič je znan po takih katastrofa člankih! Zame je irelevanten, kokr je en napisu gor zau mi je da sm sploh kliknu!

MITJA KRAVANJA
‏@MitjaKravanja
@pinballAIC Saj to ni prva gnojnica ki jo je človek skupaj spravu. Veliko je bilo tega že v preteklosti. @Ekipa24

MATJAŽ DERIN
‏@MatjazDerin
Smo pošteni? Ne, neumni z nasmeškom. Ja, tretjerazredni novinar, ki piše take. Čestitke @Ekipa24 resni medij. http://ekipa24.si/clanek/55113d2b297c2/smo-posteni-ne-neumni-z-nasmeskom … #ekipa

TIBOR JABLONSKY
@tjablonsky
@MatjazDerin zmogel sem do konca drugega odstavka. Če bi jaz bil urednik, bi šel raje v luko Koper premetavati žaklje. To je poden @Ekipa24

SIRHAKL
‏@sirhakl
@tjablonsky @MatjazDerin Za tole jih je lahko pošteno sram! @Ekipa24

TIBOR JABLONSKY
‏@tjablonsky
@sirhakl Milo rečeno. Svetujem pregled ščitnice, morda komu primanjkuje joda. Od rojstva. @MatjazDerin @Ekipa24


Facebook_logo


JAKA LUZNAR FURLAN
Andrej Miljkovic upam da ti odpovejo ledvice

DAMJAN DOBNIK
Raje se vprašajmo kater resen športni časopib bi objavil nabuloze novinarskega eksperta z mehkim ć... fantje so športniki in ne nekakšne usmiljene matere božje... to bi se lahko spraševali pri kakšnem ekipnem športu ne pa pri posameznikih... konec in pika

UROŠ TATALOVIČ
Končno en pameten novinar, Andrej Miljkovic svaka cast!!!!

JASMINA DORNIK
Andrej Miljakivič s tem člankom delaš sramoto vsem športnim novinarjem. In še 1x več se je pokazalo da lahko skup skraca članek vsak ki ima 5 min viška časa!

BOŠTJAN KAMBIČ
Če smo že pri tem in se osredotočimo na zadnjo tekmo, kdo je koga zajebal, je v prvi vrsti Schlierenzauer, ko je premalo skočil in s tem Freundu omogočil 7. mesto Tepeš je pa iz 4. mesta napadal medaljo in logično je, da je skočil kolikor je mogel, saj za njim so skakali še trije ki prav tako znajo skočit 244 m. Rezultat tekme je popolnoma zaslužen.

HELENA VERTAČNIK
Andrej Miljkovič, tis en navaden bumbar!

DAMJAN KOŠIR
Alo poglejte si izjavo schilenzauera pol pa komentirajte on ne je izjavil da ce bi bil avstrijec v igri za globus bi drugace reagiral ker pa smo mi slovenci tak narod smo raje zajebal svojega

IGOR STAREŠINIČ
Andrej Miljković mater si glup sploh ne vem kaj delaš v športnem časniku zaradi takšnega članka bi pri meni letel na cesto seronja razvajeni

MOJCA FINEC
Je Gregor avstrijski dobro povedal, da ne razume slovenske reprezentance. Tudi jaz sem mnenja da bi Peter moral dobiti globus.

JAN ŽIBRAT
Ko sem mislil, da slabše več ne gre, se pojavi Andrej Miljković

BORIS KOVAČIČ
EKIPA, a je to kakšen cajtng? Ga še nisem imel priložnosti videti, če vedno tako »profesionalno« pišejo o športu, nisem verjetno nič zamudil.

ROK BREČKO
Pero je sam rekel da je mel 32 tekem možnosti da bi osvojil tisto piko več... Pa človek je star 22 let torej ima minimalno še 10 let časa, da osvoji vsaj en naslov prvaka... in glede na to da razmišlja bolj trezno od večine debilnih komentatorjev sem siguren da ga bo že v naslednji sezoni osvojil... Pribijat Tepeša na križ ker je »kao« zaj...l Prevca s tem, ko je opravil svoj skok tako kot se je od njega pričakovalo, je pa kretensko da ni primere...pa ja še enkrat si vzamte primer japoncev za vzgled

HELENA VERTAČNIK
Mater vam blentavo, mediji blesavi pokvarjeni. Na vsak način je treba inscenirat prepir, pol, kreganje, zamere in ne vem kaj še vse. In potem dajete pisat kolumne enim tipom, ki pojma nimajo kaj so skoki, kaj poleti, ki niti pojma nimajo kaj je to šport. Pizda pište o uspešni prireditvi pod poncami, o zmagah, dvojnih enojnih ekipnih.... A vi kreteni se obregnete in začnete potencirat en kurčev let, ki je ratal predobro. in je kao dežurni krivec, da se ne duvamo s kuglo zdej. Pizda napište, da je Pero pač bil prekratek, kot je res tud bil, ne pa da mu je kolega predaleč letel! Butalci.

TOMAZ PAUCNIK
Kdor obsoja Jurija, nima pojma o športu!

NINA INTIHAR
Mislim, da je napaka predvsem urednikova in da vam je naredil škodo. Mislim, da po tako uspešni sezoni spodbujati rivalstvo ni pametrno, pa čeprav imate zaradi tega več ogledov na google analytics in kak evro več v žepu. Je pa veliko ljudi jeznih na Ekipo. Predlagam, da za vse vaše novinarje naredite tekmovanje skupaj s športniki in naj grejo vsi novinarji en dan tekmovat na teren. Pa naj dokažejo svoje mirne živce, pogum, športno pripravljenost. Obenem je en komentar neprofesionalen in ni vreden novinarskega poklica, drugega niti nisem brala. Kot medij ste soodgovorni za kreiranje javnega mnenja. In v Sloveniji je že itak preveč negativnega. Šport je nekaj, kar nas rešuje in združuje, zato bodite pozitiven in optimističen medij! Letos so vsi zimski športniki zmagovalci, novinarji pa poraženci. Premalo profesionalizma, pozitivizma, preveč navijaštva in neprimernih komentarjev. Moj komentar je do Ekipe dobronameren. Upam, da ga boste tako tudi razumeli!

GREGOR HAFNER
Zmaga tepesa je naredila vec skode kot koristi gledano na slo skoke. To je dejstvo!!!!!!

MATIC PETROVIČ
Cisto tak....vsaka cast obema zato kaj sta nardila, ampak samo v sloveniji se lahko zgodi da slovenec slovenca zajebe pa bilo o cem se gre!

ZDRAVKO KLENOVSEK
vsak skače zase,vsak ma svojo družino in vsi so športniki željeni uspehov obema kapo dol

DANI BAVEC
Sej, če bi to svojo lucidno kloako razlil na kakem svojem blogu, se morda sploh ne bi odzval, ker pa si jo dahnil iz zavetja najbolj branega športnega portala, pa te kanim razkrinkati kot zlovoljno in, žal, tudi zlonamerno blefersko teslo, ki si zasluži, da se mu vzame lizika in pošlje delat domačo nalogo. Mislim, človek sploh ne ve, kje bi začel. Dvomim, da sem v svojem življenju kje naletel na toliko strahopetnega blatenja na enem kupu . V trenutku, ko je vsa slovenska športna javnost v afektu zaradi resnično neverjetnega spleta naključij, se iz samega neba pojavi moralna avtoriteta, ki ne samo da razgali globoko bistvo slovenskega kompleksa, ampak nad tem javno triumfira, da ne rečem masturbira. Lahkotnost avtorjevega prebega onstran zdrave pameti, naravnost v polje škodoželjne privoščljivosti, je tako spektakularna, da si od nekaterih zapisanih vrstic človek komajda opomore. Za gospoda novinarja Miljkovića je razplet skakalne sezone kronski dokaz naše luzerske mentalitete in s tem bi se najbrž strinjal vsak pošten žepar, ki ve, kako se zadeve "maksimizira". Zraven imaš vedno pajdaša, ki ti krije hrbet in za skupno dobro nikoli ne ve, pod katerim lončkom se nahaja fižolček. Kaj je to v primerjavi z "velikanskim interesom Slovenije", ki ga Tepeš zaradi svoje "zajedljive, krvniške in nastopaške" osebnosti preprosto ni zmogel zapopasti kot pozitivno breme in pripomoči ne le k uresničevanju velikanskega nacionalnega interesa, temveč tudi k svojemu osebnemu razvoju vrhunskega športnika, ki bi moral znati prepoznati trenutek, ko se stremi k najvišjemu cilju "velikanskega interesa Slovenije". Že evforično spoznanje, da držiš lonček takšnemu monumentalnemu državniškemu dejanju, bi moral zadostovati, da se v trenutku pozabi celotna s krvjo in znojem odišavljena pot odrekanj in samopotrditve. Tako mimogrede, nekje vmes, gospod novinar Miljković v enem samem veleintelektualnem zamahu razume in analizira celotno konstalacijo medčloveških odnosov skakalcev, ki so rasli skozi generacijo in na koncu še nenadjebljivo cinično v (oklepaj!) pripiše, da je Tepeš (bojda) Prevčev prijatelj. V vsej tej predstavi samovšečnosti in arogance je izdajalec Jurij hipoma razgalil svojo sebično plenilsko nrav in, kar je še huje, kar pred kamerami osvetlil nacionalno luzersko travmo, zaradi katere je seveda še vedno nemogoče pričakovati, da bomo kaj kmalu na poti do ponotranjene zmagovalne miselnosti prirejali izide tekem v skupno dobro. Tepeš, in vsi ostali njemu podobni antinarodni solerji, bi morali odgovarjati za svojo profesionalno držo, saj je breme na hrbtenico naroda, ob vsem nabranem poraženskem balastu, preprosto preveliko. V primeru težav s soočanjem očitnega, si lahko preberete tudi pravljico o Kosovskem mitu, na kar avtor kolumne tudi opozori. Oh, in potem je tu seveda še zloglasni »japonski fer plej«, od katerega si avtor ni opomogel že 17 let, kolikor je minilo, ko so Japonci celemu svetu dali zgled bistva športa in posledično Peterki omogočili, da je osvojil veliki kristalni globus. Gospod novinar Miljković ob tem hitro zamahne z roko, eh, sej najbrž ste zarad tega pušili drugo svetsko. Da je dežela vzhajajočega sonca del sveta, kjer je kultura časti nemara najmočnejša med vsemi družbami na planetu, je najbrž gospodu novinarju Miljkoviću pred pisanjem kolumne ušlo...sicer pa, on se ukvarja samo z zmagovalnimi narodi. Lahko pa še zaupam, na kateri točki me sarkazem povsem mine. Nekdo je urednik gospodu novinarju Miljkoviću. Ampak ja, saj zapisi v kolumni izražajo stališča pišočega in ne medija. Upam pa samo na eno. Da sta se Peter in Jurij sama vsedla, odprla flašo in šla skupaj do konca...do solz. Stran od velikanskih interesov Slovenije.

Članki iz rubrike