podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

zu
zu
0 28.07.2016 11:36:12

Verjetno bi zajokal tudi kamen: Tragična smrt žene in ganljivo sporočilo moža

Matilda Rapaport, žena švedskega smučarskega zvezdnika Mattiasa Hargina je pred dnevi umrla v tragični nesreči v Čilu, ko jo je najprej pokopal plaz, potem pa je po štirih dneh v komi preminila. Njen mož je po nekaj dneh žalovanja le uspel zbrati dovolj moči, da je opisal svojo žalost ob izgubi, njegov zapis na družabnih omrežjih pa vam bo zagotovo orosil oko.

Nesreča je Švedinjo, ki se je s Harginom poročila pred tremi meseci, doletela 14. julija v kraju Farellones, kjer je snemala promocijski video za podjetje Ubisoft, ki se ukvarja z videoigricami. Igrica, ki so jo snemali z Rapaportovo, naj bi se imenovala Steep. Med njenim smučanjem jo je pokopal plaz, po katerem je padla v komo in po štirih dneh preminila v bolnišnici v Santiagu de Chile. Pod snegom je preživela preveč časa, vzrok smrti pa so bili zapleti zaradi pomanjkanja kisika.

hargin2

"Hvala za vso podporo in ljubezen, ki ste mi jo nudili v prejšnjem tednu. Vse skupaj je ogrelo moje zlomljeno srce," je na Instagramu svoje navijače nagovoril Hargin, in ob poročni fotografiji napisal še: "Nisem vedel, kakšno fotografijo naj objavim, zato sem se odločil za to, ki me obenem dela najbolj žalostnega in najbolj srečnega. Ta fotografija ima izjemno močno sporočilo! Zdaj si bom vzel čas zase v miru in tišini ob svoji družini in prijateljih, da poskušam vse skupaj preboleti in iti čez vse to. Držite se in se slišimo."

Članki iz rubrike