franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 20.09.2016 12:38:06

Slovenska Alpina izpolnila obljubo in zmagovalki svetovnega pokala predala poseben par čevljev

Arsen Perić
Žirovska Alpina je za češko biatlonko Gabrielo Soukalovo izdelala poseben tekmovalni čevelj v roza barvi. Alpina je tako izpolnila oktobra dano obljubo, da Soukalovi v primeru zmage v skupnem seštevku svetovnega pokala izdela posebne roza čevlje. Čevlje so ji predstavniki Alpine izročili na češkem državnem prvenstvu v poletnem biatlonu.

Oktobra lani, ko je bila češka reprezentanca na pripravah na Pokljuki, so s Soukalovo potekali dogovori o izdelavi čevlja s prilagojeno obliko v petnem delu, ki je potrebna zaradi kalcinacije na peti. Že pred tem pa je Soukalova večkrat nagovarjala trenerje, naj predlagajo Alpini spremembo barve tekmovalnega čevlja.

alpina soukalova
fb/alpina šport

Med pogovorom z vodjo servisne tekmovalne službe v Alpini Vasjo Rupnikom je izrazila željo po roza tekmovalnem čevlju. Rupnik ji je obljubil, da ga bo dobila, če ji uspe osvojiti zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala, kar se je tudi zgodilo.

Zato je razvojna ekipa Alpine s pomočjo dobaviteljev za Soukalovo izdelala edinstvene roza čevlje ELITE 2.0 z njenim imenom in napisom Worldcup winner. Čevlje so ji izročili na češkem državnem prvenstvu v poletnem biatlonu, so sporočili iz žirovskega podjetja.

Značke: alpina, soukalova

Članki iz rubrike