franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 23.09.2016 14:19:21

Nekdanja vrhunska alpska smučarka poslej na Podutiški za stike z javnostmi

Nekdanja vrhunska smučarka Špela Pretnar.
arhiv Svet24
Nekdanja vrhunska alpska smučarka Špela Pretnar bo poslej sodelavka v službi za stike z javnostjo krovne slovenske smučarske zveze SZS na Podutiški v Ljubljani.

Kot so sporočili s smučarske zveze, bo Pretnarjeva sodelavka na področju odnosov z javnostmi Smučarske zveze Slovenije, v prvi vrsti pa se bo posvetila projektom in komunikaciji med panogo za alpsko smučanje in novinarji ter splošno javnostjo. Pristojen za komunikacijo s sedmo silo v smučarski zvezi še naprej ostaja Tomi Trbovc.

Nekdanja izjemna slalomistka in dobitnica malega kristalnega globusa v disciplini, ki je v svetovnem pokalu zbrala vsega skupaj pet slalomskih zmag, enkrat je slavila tudi v veleslalomu, bo delovala tudi na področju krovnih projektov SZS in promocijskih aktivnosti, ki potekajo v okviru največje športne zveze v Sloveniji.

"Špela se nam je pridružila v okviru projekta SZS vključevanja nekdanjih športnikov v delovne procese po zaključeni športni karieri. S tem na SZS krepimo področja delovanja in omogočamo prehajanje izkušenj iz različnih generacij športnikov," so ob tem zapisali v smučarski zvezi.



Pretnarjeva že ima izkušnje z novinarstvom. Nekdanja smučarka je po koncu tekmovalne smučarske poti delala kot športna poročevalka in novinarka na komercialni televiziji Pop TV, kjer je bila zaposlena do februarja 2009.

V svetovnem pokalu je trinajstkrat stopila na stopničke za zmagovalke. V sezoni 1999/2000 je osvojila mali kristalni globus v posebnem slalomskem seštevku.

Triinštiridesetletna Pretnarjeva je na smučarski zvezi že prijela za delo. Tako je medijem med prvimi nalogami na novem delovnem mestu razposlala vabilo na torkovo novinarsko konferenco z moško ekipo v hitrih disciplinah, ki se je pravkar vrnila s priprav na južni polobli.

Značke: pretnar, szs

Članki iz rubrike