nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 11.02.2017 10:38:41

Prve besede Petra Prevca po zmagi v Sapporu. In velika pohvala njegovega poljskega kolega!

Profimedia
Peter Prevc se je z zmago v Sapporu vrnil v svetovni smučarski vrh, le nekaj minut po veliki zmagi pa je že strnil svoje prve vtise ob zmagoslavju na Japonskem.

Aktualni lastnik velikega kristalnega globusa si je sicer zmago v Sapporu razdelil s poljskim skakalcem Maciejom Kotom, za katerega je bila to prva zmaga v svetovnem pokalu. "V čast mi je, da stojim zraven Petra, najboljšega skakalca minule zime. Super zadovoljen sem, da sem dosegel svojo prvo zmago, upam, da ni zadnja. Razmere na skakalnici so bile zelo težke, tako da je bilo zahtevno dobro skočiti, a hvala bogu mi je uspelo," je takoj po tekmi razplet pokomentiral Kot, nato je besedo dobil tudi najstarejši izmed bratov Prevc

"Sapporo je zame res poseben. Rad bi čestital Macieju za prvo zmago. Res sem dvakrat zelo dobro skočil. V prvi seriji sem imel odlične vetrovne pogoje, tako da sem lahko skočil zelo daleč. Tudi v drugi seriji sem opravil dober skok in jasno, da sem zelo vesel, ker sem po dolgem času znova na prvem mestu," je z nasmeškom na obrazu razlagal Prevc, za katerega je bila to prva zmaga v letošnji sezoni.

Članki iz rubrike