stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

mk
mk
0 16.02.2017 09:31:26

V St. Moritz po kolajno z vlakom

Ana Drev računa na dober odziv in napoveduje popoln napad na svojem sedmem svetovnem prvenstvu, tokrat v St. Moritzu v Švici.

V St. Moritz so potovali v lepem številu, toda zakaj z vlakom? Tudi zaradi najvišje železnice v Evropi?

Ana Drev lovi zadnji vlak in obljublja popoln napad na svojem že sedmem svetovnem prvenstvu. Njeni navijači pa so se njej v spodbudo zapeljali z nočnim vlakom do Züricha in naprej prek Chura do St. Moritza po slikoviti visokogorski železnici, najvišji v Evropi.

"V St. Moritzu bomo spremljali Ano z desetimi člani. Z vlakom smo prvič odšli na prvenstvo v Åreju na Švedskem. Dogodivščina je bila nepozabna, pot z vlakom je hitro minila, čeprav smo zanjo porabili skoraj 48 ur.Ker se bliža zaključek Anine kariere, smo zaprisegli, da moramo ponoviti zgodbe, ki jih lahko doživiš le na vlaku. Tokrat nam je pot vzela približno 16 ur, zvečer okoli osme ure smo sedli na redni nočni vlak, ki sicer vozi vsak dan, do Züricha. Z vlakom smo se nato peljali do mesta Sargans in od tam dalje prek Chura do St. Moritza. Za dobro jutro smo bili torej že v St. Moritzu. Zagotovo pa je najvišja železnica v Evropi še en razlog, da gremo na pot z vlakom. Ta visokogorska železniška proga je neverjetno slikovita," je o poti govoril Marjan.

In kaj bodo naredili, če Ana osvoji kolajno? "Odločeni smo, da gremo po kolajno in da ne glede na rezultat damo Ani našo navijaško energijo. Mogoče pripravimo tudi kakšno presenečenje." Če bo Ana zaključila kariero, bo vaš večdesetletni klub še obstajal? "Zagotovo. Smo športni navdušenci, Ana je naša šampionka in z veseljem bomo svoje druženje, za katerega je zaslužna Ana, nadaljevali v športnem duhu. Ta pot z vlakom na športni dogodek nikakor ne bo zadnja," je zaključil Marjan.

Galerija

Članki iz rubrike