1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 16.03.2017 17:03:15

Ravnjak: Tveganje se mi ni obrestovalo

Slovenske nastope na svetovnem prvenstvu v deskanju v Sierri Nevadi sta z nastopom v akrobatskih skokih zaključila Tim Kevin Ravnjak in Urška Pribošič. Oba sta obstala v kvalifikacijah, Ravnjak je zasedel 28., Pribošičeva pa 32. mesto.

"Odločil sem se, da bom tvegal. Šele včeraj sem se naučil novi trik, dvakrat vzvratno čez glavo in tri in pol kroge okrog osi, s katerim sem se poskušal uvrstiti v finale. V prvi vožnji sem uporabil neko lažjo različico tega trika, v drugi pa sem skočil predaleč in padel," je svoj nastop opisal Ravnjak in nadaljeval.

"Občutki po prvenstvu seveda niso takšni, kot so bili po prejšnjem prvenstvu v Kreischbergu, a v vseh disciplinah sem tvegal, bil blizu, a vseeno daleč. Verjamem pa, da bo naslednje leto boljše, olimpijske igre bodo moj cilj. Še vedno si kot edini tekmovalec v karavani želim nastopati v vseh disciplinah. Kakšen mesec pred igrami pa bom vse moči usmeril v snežni žleb, ki je moje najmočnejše orožje," je dejal Velenjčan, udeleženec olimpijskega finala v Sočiju in dobitnik bronaste kolajne s prejšnjega prvenstva.

Značke: deskanje, sp

Članki iz rubrike