franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Ekipa SN / zu
Ekipa SN / zu
5 12.03.2024 08:48:21

V novi sezoni veliko presenečenje?! Massijeva vrnitev v slovensko smučanje vse glasnejša, prevzel naj bi ...

Andrea in Tina.
Grega Wernig
Pred svetovnim pokalom v alpskem smučanju v sezoni 2023/24 je le še zaključno dejanje. Finale v štirih disciplinah v obeh konkurencah bo od 16. do 23. marca v avstrijskem Saalbachu. Na zaključku bo zastor nad sezono spuščalo tudi šest slovenskih smučark in smučarjev.

Že pred nekaj časa nam je na uho prišla novica, da je bil na treningu Andreje Slokar, najboljše slovenske slalomistke, v Kranjski Gori tudi Andrea Massi, partner Tine Maze in vodja ekipe Team to aMaze, ki je pred desetletjem dosegala izvenserijske uspehe slovenskega smučanja. Massi v Tinini ekipi ni bil trener (razen za telesno pripravo, za kar pa ima diplomo atletskega trenerja s fakultete za šport v Rimu), ampak vodja ekipe, ki je izbiral ljudi in pripravil tekmovalko ter ekipo, da je bila najboljša na svetu – tako ekipa kot smučarka.


No, slovenska ženska reprezentanca za tehnični disciplini (Ana Bucik, Neja Dvornik in Andreja Slokar) je bila na treningu na poligonu v Podkorenu in pogledat jih je prišel tudi Andrea Massi, ki kot kaže zelo pogreša tekmovalno smučanje. Zaradi znane afere na svetovnem prvenstvu v Schladmingu leta 2013, ko sta si Mitja Kunc in Andrea Massi skočila v lase, partner Tine Maze seveda na treningu ni bil dobrodošel. Kunc je zdaj vodja ženske reprezentance za tehnični disciplini in trener Bucikove, ki je ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: massi, slokar

Članki iz rubrike