pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 15.06.2016 19:18:33

Ljubljančani poslali zahtevano dokumentacijo vodstvu lige Ebel

alesfevezer.com
Potem ko je ljubljanski hokejski klub HDD Olimpija pred mesecem dni dobil zeleno luč za nadaljevanje sodelovanja v ligi Ebel, a tudi pogoj, da mora poplačati zaostale obveznosti do igralcev iz sezone 2015/16, so danes iz Tivolija sporočili, da so poslali zahtevano dokumentacijo vodstvu tekmovanja.

Na skupščini lige 17. maja so predstavniki klubov potrdili, da sprememb v tekmovanju ne bo: med 12 sodelujočimi tako ostaja tudi slovenski državni prvak Olimpija, ki pa so mu takrat naložili izpolnitev pogoja. Do 15. junija bi morali tako v klubu iz Tivolija poravnati vse zaostale finančne obveznosti do igralcev.

Vodstvo lige je takrat še sporočilo, da bo, če tega pogoja v Ljubljani ne bodo izpolnili, na pogovore o sodelovanju v ligi povabili madžarski klub MAC iz Budimpešte, ki je bil spomladi tako kot slovenski Sij Acroni Jesenice med kandidati za širitev lige.

Danes je Olimpija sporočila, da so v klubu oddali zahtevano dokumentacijo. "Na skupščini lige Ebel dne 17. 5. 2016 je bil ob sprejeti odločitvi, da HDD Olimpija Ljubljana ostane v razširjenem avstrijskem prvenstvu, društvu naložen tudi pogoj poplačila odprtih obveznosti do igralcev in predložitev potrdil o izpolnjevanju pogoja. Skladno z zahtevami je HDD Olimpija Ljubljana danes dopoldan vodstvu lige Ebel dostavila zahtevano dokumentacijo o izpolnitvi pogoja," so danes na spletni strani zapisali pri ljubljanskem klubu.

Dodali so, da v HDD Olimpija Ljubljana že od zaključka sezone 2015/16 potekajo priprave na novo sezono, v kratkem pa bodo načrte za sezono 2016/17 predstavili na novinarski konferenci.

Značke: ebel, olimpija

Članki iz rubrike