franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 10.09.2015 09:47:57

Pretepel si ženo? Da te ne vidimo več v Ameriki!

Profimedia
Ruski hokejist Slava Vojnov, soigralec Anžeta Kopitarja pri LA Kings, bo zaradi družinskega nasilja plačal najvišji možen davek.

Kot vse kaže, si slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar v prihodnje ne bo več delil garderobe s Slavo Vojnovom. Pa ne samo to; zdi se, da je Rus že odigral svojo zadnjo tekmo v eliti ligi NHL. Na glavo si je pač nakopal gromozansko jezo ameriškega pravosodnega sistema. Potem ko je brutalno pretepel svojo ženo in bil zaradi tega kaznovan z zaporno kaznijo v višini 90 dni, je bil bržčas prepričan, da se bo, ko bo svoje odslužil, vrnil nazaj h Kraljem in nazaj na ledene ploskve lige NHL. Toda to je bil načrt brez krčmarja.


Ker Vojnov na sojenju ni priznal krivde in ker hkrati obtožbam ni oporekal, so ga pravzaprav takoj, ko je zapustil zapor, za vrat stisnili "šerifi" urada za priseljence. Ti so ga odpeljali v pripor, kjer bo do nadaljnjega čakal na zaslišanje pred sodnikom za priseljence. V ZDA pa že namigujejo, da dvomov več ali manj ni več – Vojnov, ki mu zaradi suma bega niso omogočili odhoda na prostost ob plačilu varščine, bo deportiran iz države.

Petindvajsetletni Vojnov se je v ZDA sicer preselil leta 2008, ko je postal član kluba Manchester Monarchs iz lige AHL. H Kraljem je odšel leta 2011, doslej pa je v ligi NHL na 190 tekmah zabeležil 81 točk.

Članki iz rubrike