nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

hu
hu
0 01.03.2016 09:18:08

Pavel Dacjuk pokopal Dallas

Hokejisti iz Dallasa so v današnji osrednji tekmi na domačem ledu po podaljšku izgubili proti Detroitu z 2:3 in zapravili priložnost, da se znova zavihtijo na prvo mesto v zahodni konferenci lige NHL. V rednem delu se je tekma končala z neodločenim izidom 2:2, v tretji minuti podaljška pa je za rdeča krila zadel Rus Pavel Dacjuk.

V rednem delu se je izkazal tudi Dacjukov soigralec Andreas Athanasiou, ki je dosegel oba gola, za zasedbo iz Teksasa pa sta zadela Colton Sceviour in veteran Vernon Fiddler.

Najvišjo zmago so dosegli hokejisti iz Pittsburgha, ki so po hat-tricku Šveda Patrica Hornqvista Arizono premagali s 6:0. Pri pingvinih so se med strelce vpisali še Chris Kunitz, Kris Letang in 39-letni Matt Cullen.

New York Rangers so doma ugnali Columbus z 2:1, slabe tri minute pred koncem izenačenega dvoboja pa je zmagoviti zadetek za gostitelje dosegel Derek Stepan. San Jose je na domačem ledu dokaj zanesljivo ugnal Montreal s 6:2, najbolj prepričljiv mož na ledu pa je bil Joe Pavelski z dvema goloma in podajo.



Philadelphia je ugnala Calgary s 5:3, izkazal pa se je Brayden Schenn, ki je dosegel svoj prvi hat-trick na ledenih ploskvah NHL. Tampa Bay je v gosteh premagala Toronto z 2:1, za sedmo zmago v nizu floridske zasedbe pa imata največ zaslug dvakratni strelec Tyler Johnson ter ruski vratar Andrej Vasilevski, ki je zbral 31 obramb.

Kralji iz Los Angelesa, kjer nastopa Hrušičan Anže Kopitar, bodo naslednjo tekmo igrali v noči na petek, ko bodo gostili hokejiste iz Montreala.

Izidi
New York Rangers - Columbus Blue Jackets  2:1
Philadelphia Flyers - Calgary Flames      5:3
Pittsburgh Penguins - Arizona Coyotes     6:0
Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning 1:2
Dallas Stars - Detroit Red Wings          2:3 - podaljšek
San Jose Sharks - Montreal Canadiens      6:2
Značke: nhl, dacjuk, dallas

Članki iz rubrike