nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

sta
sta
0 26.03.2016 09:18:43

V New Jerseyju po nogometno

Reuters
Ekipa Tampa Bay Lightning je v ligi NHL premagala New York Islanders s 7:4. Igralci New Jersey Devils so po podaljšku izgubili z Washington Capitals z 0:1, hokejisti St. Louis Blues pa so v tretji tekmi večera s 4:0 ugnali Vancouver Canucks.

Vodilna ekipa atlantske skupine iz Tampe je do zmage na tekmi, na kateri je padlo dvomestno število golov, prišla šele v zaključku dvoboja. Tyler Johnson je s svojim trinajstim golom v sezoni sredi tretje tretjine povedel svojo ekipo v vodstvo s 5:4, le 23 sekund pozneje pa je bil uspešen še obrambni igralec Jason Garrison. Gole za zmagovalce so dosegli še Nikita Kučerov, Vladislav Namestnikov, Steven Stamkos in Andrej Sustr, Ben Bishop pa je ubranil 27 strelov.

Obrambni igralec John Carlson, ki je otroštvo preživel v New Jerseyju, pa je dve minuti in 43 sekund pred koncem podaljška odločil dvoboj med New Jerseyjem in Washingtonom. Po podaji Jasona Chimere je zadel prvič po sredini lanskega decembra.



St. Louis je postal četrta ekipa, ki si je na zahodnem delu že priigrala končnico. Novinec Joel Edmundson je dosegel svoj prvi gol v karieri v NHL, uspešni pa so bili še Kyle Brodziak, Robby Fabbri in Carl Gunnarsson; Paul Stastny in Troy Brouwer sta bila dvakrat podajalca.

Izidi:
New Jersey Devils - Washington Capitals  0:1 (podaljšek)
Tampa Bay Lightning - New York Islanders 7:4
St. Louis Blues - Vancouver Canucks       4:0

Članki iz rubrike