stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 11.02.2017 15:40:11

Minnesoti nova zmaga za potrditev vodstva na zahodu

Hokejisti Minnesota Wild so v severnoameriški ligi NHL dosegli novo zmago za utrditev prvega mesta v zahodni konferenci. Tokrat so v domači dvorani po kazenskih strelih premagali Tampa Bay Lightning. Junak večera je bil Mikko Koivu, ki je bil edini uspešen pri kazenskih strelih za zmago z 2:1.

Z današnjo zmago so se hokejisti Minnesote obenem izognili nizu treh zaporednih domačih porazov, kar bi se jim zgodilo prvič v sezoni.

Na edini preostali tekmi večera so Winnipeg Jets doma z 2:5 izgubili proti Chicago Blackhawks, pri katerih je blestel Patrick Kane. Kane in soigralca Artem Anisimov in Artemi Panarin so vsak k zmagi prispevali po en gol in pripomogli k prvi zmagi Chicaga nad Winnipegom na peti medsebojni tekmi tekmecev centralne skupine to sezono.



"Mislim, da smo odlično odigrali prvo tretjino. Tako moramo igrati na vsaki tekmi," je po zmagi dejal Kane. Med strelce sta se vpisala še Duncan Keith in Marian Hossa. Vratar Chicaga Corey Crawford je za svojo 22. zmago to sezono zbral 28 obramb.

Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja so danes počivali; naslednja tekma v boju za končnico jih čaka šele naslednji četrtek, ko bodo v domačem Staples Centru gostili Arizona Coyotes.

Značke: nhl, wild

Članki iz rubrike