nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 04.06.2023 09:57:27

NHL v 2024 z dvema tekmama pod milim nebom na stadionu MetLife

Profimedia
Hokejisti v severnoameriški ligi NHL za leto 2024 napovedujejo dva spektakla pod milim nebom na stadionu MetLife v New Jerseyju, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Vodstvo tekmovanja je v soboto potrdilo, da se bodo New Jersey Devils 17. februarja tam pomerili s Philadelphia Flyers. Dan kasneje pa sledi tekma z nazivom Battle of New York, na kateri se bosta pomerili obe ekipi iz tega mesta Islanders in Rangers.

Stadion MetLife so v New Jerseyju odprli leta 2010, običajno pa tam svoje tekme igrata obe ekipi ameriškega nogometa v ligi NFL New York Jets in New York Giants. A po desetih letih so se v New Yorku odločili, da spet priredijo hokejski derbi na prostem.



Nazadnje so pred desetimi leti New York Rangers na prostem odigrali dvoboja z mestnimi tekmeci Islanders in Devils. Takrat na stadionu moštva New York Yankees, ki nastopa v baseballski ligi.

A tekme na prostem so v zadnjih dveh desetletjih postale stalnica lige NHL. Ob tekmah v New Jerseyju bosta v prihodnji sezoni na sporedu še dve. Edmonton Oilers in Calgary Flames bodo 29. oktobra odigrali kanadski derbi z nazivom Battle of Alberta. Seattle Kraken pa bodo na novega leta dan igrali z letošnjimi finalisti lige Vegas Golden Knights.

Značke: nhl, sta

Članki iz rubrike