zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

STA
STA
0 09.03.2015 21:31:44

INL: Jesenice in Slavija še enkrat na led

Arsen Perić
V končnici lige INL se je zapletlo v slovenskem četrtfinalnem dvoboju med Sijem Acronijem Jesenicami in Playboy Slavijo.

Vodstvo tekmovanja je namreč ugodilo pritožbi zaloškega kluba in odločilo, da morata ekipi še enkrat pravilno odigrati podaljšek tretje tekme, ki so jo sicer dobili Jeseničani.


Za zaplet so krivi sodniki: po petkovi tekmi, ki se je v rednem delu končala z izidom 3:3, so napačno igrali "kratek" petminutni podaljšek po pravilih rednega dela tekmovanja s po štirimi igralci v polju, po pravilih končnice tekmovanja pa bi morali igrati "dolgi" 20-minutni podaljšek s po petimi v polju. Jeseničani so zmagoviti zadetek dosegli v 63. minuti.

Jeseniška ekipa je v nedeljo z 2:1 v Zalogu dobila še četrto tekmo in se teoretično že uvrstila v polfinale. A zdaj bodo morali sporni podaljšek odigrati še enkrat, ni pa znano, kdaj. Iz jeseniškega kluba so sporočili tudi, da ne vedo, kdo bo pokril stroške novega gostovanja zaloški ekipi in novega najema dvorane jeseniški. Poleg tega je nedorečeno, kaj se bo zgodilo, če bo zmagala Slavija in bo potrebno odigrati še peto tekmo.

Iz jeseniškega kluba pa so sporočili še, da je vodstvo tekmovanja obenem z ugodeno pritožbo sicer posredovalo tudi že polfinalna para (Lustenau - Zell am See in Sij Acroni Jesenice - Feldkirch), prve tekme naj bi bile po urniku 21. marca.

Članki iz rubrike