gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

bk
bk
0 03.07.2015 12:49:22

Če bom že zdaj o tem razmišljal, je brez veze, da sploh začnemo

arhiv Ekipe
Glavni trener Dejan Varl o novem izzivu.

Liga INL, celinski pokal, državno prvenstvo. To so tri tekmovanja, v katerih bo v prihajajoči sezoni železarje vodil novopečeni članski trener Dejan Varl. Ni dolgo, odkar je prevzel vajeti prvega moštva Jesenic, a ima skoraj do potankosti že razdelan načrt, kaj hoče narediti v prihodnjem letu.

V prvih dneh avgusta bo prvič zbral skupaj vse kandidate, na koncu jih bo 26 nosilo rdeči dres. "Čakamo še na določene igralce, ki so igrali v Ljubljani, ta teden morajo sporočiti, kako in kaj. Veliko bo odvisno od teh, na sploh pa imamo preveč igralcev in moral bom oklestiti ekipo," pravi Varl, kar mu bo težko, saj prav vsi fantje kažejo veliko željo.



Ker bodo na Jesenicah spet imeli polprofesionalno moštvo, tudi ve, da ga z varovanci čaka veliko prilagajanja. "In improviziranja, saj fantje študirajo in delajo, nekateri tudi v nočnih izmenah," je dejal trener, ki hoče gojiti hitro in agresivno igro oziroma finski način hokeja.

Pravi, da pritiska še ne čuti, ker zdaj še niti ni čas za to. "Če bom že zdaj o tem razmišljal, je brez veze, da sploh začnemo," je zatrdil: "Zame je ta izziv super odskočna deska, rad bi s fanti naredil korak naprej, in vem, da je vse odvisno od mene."

Članki iz rubrike