Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

sta
sta
0 31.03.2016 22:48:31

Dejan Varl: Želim še kakšen gol več

Arsen Perić
Jeseničani so finalno serijo državnega prvenstva izenačili na 1:1. Danes so v svoji dvorani Olimpijo premagali z 1:0, edini zadetek pa je v 43. minuti dosegel Andrej Židan. Zbrali smo odzive po tekmi.

Dejan Varl, trener Sija Acronija Jesenic: "Vedeli smo, da če ne bomo pozitivni, se ne moremo nadejati dobrih rezultatov. Kot ekipa pa lahko uspemo. Na drugi strani je bil res dober vratar, a je tudi naš Us izredno podržal ekipo in zdržal pritisk. Igralcem sem poudarjal, da je treba vztrajati, streljati, ker tudi Roy ni deloval vedno povsem zanesljivo in tudi on ni kakšen superman. V prihodnosti pa želim še kakšen gol več."


Andrej Židan, igralec Sija Acronija Jesenic: "Serijo smo izenačili na 1:1, če bi izgubili, bi bili že v zelo težkem položaju. Seveda sem zelo vesel, ni vsak dan, da dosežeš zmagoviti zadetek proti Olimpiji. Tudi Žan je obranil fenomenalno. Gremo v Ljubljano po drugo zmago, druge ni. Potem pa še tretjo na Jesenicah."

Bojan Zajc, trener Telemacha Olimpija: "V Ljubljani smo povedli 2:0 oziroma 3:0, potem je bilo vse lažje nadzirati. Danes nam ni uspelo, trudili smo se na vse načine, a nismo zadeli gola, zgrešili smo prazen gol, zadeli vratnico ... Nihče ni pričakoval, da bomo pometli z Jeseničani, oni so prvaki, mi pa nismo v ritmu. A tekma je šla na nož, odločale so malenkosti."

Aleš Mušič, igralec Telemacha Olimpije: "Tričetrt tekme je bilo 0:0, res so dosegli prvi zadetek, skušali smo izenačiti, a je jeseniški vratar je izjemno branil. Obramba bo odločila to serijo, upamo, da bomo mi zmagali. Zelo dobro se igra v srednji tretjini, mi imamo tu še malo rezerve. A to je finale, derbi, mi pa moramo pred naslednjo domačo tekmo predvsem popraviti našo igro v srednji tretjini."

Značke: jesenice, olimpija, finale

Članki iz rubrike