franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

bk
bk
0 17.03.2024 12:37:58

Končnica lige IHL: V finalu tudi Crvena zvezda

vszi
Triglav si je pred tednom kot prvi priigral finalno vstopnico za ligo IHL, ta vikend pa je to uspelo tudi Crveni zvezdi.

Srbska ekipa je prišla do zadnje potrebne zmage v seriji proti Sisku, ki mu je na četrti tekmi dobro kazalo, da bo izsilil podaljšanje serije, a Beograjčani so le slabi dve minuti pred koncem tretje tretjine prvič prešli v vodstvo in se nato tudi veselili zmage v dvorani Zibel.

Crvena zvezda je sicer že tretjič zapored Sisak, ki je pred to tekmo celo zamenjal glavnega trenerja, izločila iz končnice lige IHL.

Na četrti tekmi polfinala je blestel vratar gostov, Arsenije Ranković je zbral kar 49 obramb, domači Neill Anderson pa 21.

Finale med Crveno zvezdo in Triglavom se bo začel v soboto, prednost domačega igrišča ima srbska ekipa, ki je redni del končala kot prva, Kranjčani so bili drugi.

Zvezda in orli so se v finalu že srečali, v sezoni 2018/19 so naslov osvojili Srbi, Triglav je lani Beograjčane izločil v polfinalu.

Četrta tekma polfinala
Sisak – Crvena zvezda 2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Sisak – Ledena dvorana Zibel. 519 gledalcev. Glavna sodnika: Metzinger (Hrvaška) in Režek. Linijska sodnika: Bergant (oba Slovenija) in Mažar (Hrvaška).
Strelci: 1:0 Kanaet (Čanić, 10.), 1:1 Dragović (Leštarić, 16.), 2:1 Galvin (Puzić, 45.), 2:2 Čekmarev Novaković, 55., PP1), 2:3 Mitrović (Đinđić, 59.).
Kazenske minute: Sisak 4 Crvena zvezda 4.
* opomba: Crvena zvezda je serijo dobila s 3:1

Sisak: Anderson, Mrđenović; Bezuk, Vukadin, Čanić, Kanaet, Dill; Čavlović, Dobrić, Selitaj, Malenica; Lennon, Puzić, Bebek, Galvin, F. Polonijo; M. Baždar, Bujger, Kralj, M. Polonijo. Ličina. Trener: Marko Šakić

Crvena zvezda: Ranković, Zabelin; Podunovac, Dragović, Čekmarev, U. Novaković, Leštarić; Dinić, Mitrović, Gvozdenović, M. Mladenović, Đinđić; Kravljanac, K. Mladenović, Zwick, Simić. Trener: Igor Kosović.

Značke: crvena-zvezda, hokej, ihl

Članki iz rubrike