pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ue
ue
0 23.07.2023 09:44:42

Sporočilo, ki odmeva! Partizan vse opisal glede prestopa Mirotića: 'Predsednik države je ...'

Profimedia
Po tistem, ko je prihod Nikole Mirotića v Partizan padel v vodo, je klub objavil sporočilo za javnost.

V njem je podrobno opisal dogajanje zadnjih tednov, ko so se črno-beli trudili pripeljati enega najboljših evropskih igralcev. Z Nikolo Mirotićem je bilo, kot so zapisali, praktično vse dogovorjeno. 'Ob tem želimo poudariti, da so se njegovi pogoji večkrat spreminjali, a da je klub vedno našel način, da jih izpolni in je pred dnevi podpisano triletno pogodbo poslal v podpis Nikoli Mirotiću,' je napisal Partizan.


'Hkrati so se v javnosti pojavile številne informacije o tem, da nekateri ljudje grozijo Nikoli Mirotiču in da se bojijo za njegovo varnost, če postane košarkar Partizana. Predsednik Mijailović, športni direktor Savić in trener Obradović so igralcu večkrat zagotovili, da ni razloga za skrb in da je v Srbiji več kot dobrodošel. Prav tako je klub nemudoma stopil v stik z najvišjimi državnimi organi, da bi bil odpravljen tudi najmanjši dvom. Partizan se ob tej priložnosti zahvaljuje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, ki je osebno povabil igralca in potrdil, da je njemu in njegovi družini v Srbiji zagotovljena varnost in da so dobrodošli,' piše v nadaljevanju sporočila za javnost.

Mirotić si je pozneje premislil in pogodbe ni podpisal, Partizan pravi, da iz njemu neznanih razlogov. 'Želimo poudariti, da je Nikola Mirotić pred približno 15 dnevi dal besedo trenerju Obradoviću, nato pa predsedniku Mijailoviću, direktorju Saviću in kapetanu Panterju, da bo postal igralec Partizana. Po tem se je še večkrat pozanimal, katere igralce bodo črno-beli še pripeljali. Klub javno poziva Nikolo Mirotića, da zaradi njegove zavezanosti resnici - in on je človek, ki se bori za resnico -, pove, kdo so ljudje, ki so mu grozili. Partizan je trdno prepričan, da razlogi za nepodpis pogodbe s strani Nikole Mirotića nimajo nobene zveze z grožnjami, temveč z nekaterimi drugimi stvarmi, o katerih se bo javnost lahko prepričala v prihodnjih dneh,' med drugim še piše v sporočilu za javnost.

Članki iz rubrike