nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ku
ku
0 16.07.2023 10:45:48

Nazaj je! Legenda se vrača v zmajevo gnezdo, velika okrepitev je potrjena!

alesfevzer.com
Jaka Blažič se po letu premora vrača k Cedeviti Olimpiji

Kar se je napovedovalo že nekaj časa, je danes postalo tudi uradno. Slovenski košarkarski reprezentant Jaka Blažič se vrača k Cedeviti Olimpiji. Kot so danes sporočili iz tabora zmajev, se Blažič po sezoni v Turčiji, kjer je dokaj neuspešno igral za Bahcesehir, vrača v Ljubljano, kjer je že igral med letoma 2019 in 2022 ter še prej med letoma 2011 in 2013. 

"Iskreno smo izredno veseli, da se eden od obrazov Cedevite Olimpije v zadnjem desetletju po enoletnem premoru vrača v naš klub. Verjamemo, da bo zopet prevzel vlogo enega od nosilcev in da bo vzgled s svojim pristopom in z delom v prihajajoči sezoni. Jaka je vrhunski človek in profesionalec, resnično se veselimo sodelovanja z njim," je ob podpisu pogodbe z Blažičem med drugim povedal športni direktor ljubljanskega kluba, Vlado Ilievski.

Vrnitve v Ljubljano je vesel tudi Blažič. "Zelo vesel sem, da se po eni sezoni vračam v Ljubljano, in upam, da bomo skupaj ponovno spisali uspešno zgodbo, ki bo atraktivna za vse, ki podpirajo Cedevito Olimpijo," je dejal 33-letni košarkarski reprezentant, ki je bil del zlate reprezentance z EP 2017. Že jutri se bo izkušeni branilec priključil reprezentančnem zboru pred letošnjim svetovnim prvenstvom. Po reprezentančnem poletju pa se bo spet pridružil zmajem, kjer upajo, da bo spet ujel formo iz predlanske sezone, ko je kapetan Olimpije v povprečju dosegal skoraj 15 točk na tekmo. 

Članki iz rubrike