pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ku
ku
0 20.08.2023 13:03:50

Bomo v Stožicah gledali nekdanjega zmagovalca v zabijanju v ligi NBA!? Ta prestop trese svet!

Profimedia
To bi bil prestop, ki bi zatresel košarkarski svet.

Nekoč je veljal za enega večjih košarkarskih talentov svoje generacije, navsezadnje je bil leta 2012 izbran kot osmi izbor na naboru. Izbrali so ga Toronto Raptorsi. Pred recimo Andrejem Drummondom, Draymondom Greenom, Khrisom Middletonom ... Terrence Ross svojega potenciala nikdar ni uspel do konca izkoristiti, vseeno pa je v svoji več kot desetletni NBA karieri povprečno dosegal 11 točk na tekmo. 


Zablestel je tudi na All-Staru, leta 2013 je bil okronan za kralja zabijanja. S svojimi atraktivnimi zabijanji je zadnje desetletje navduševal v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, v naslednji sezoni pa bi lahko igral v ligi ABA! In posledično bi ga lahko v Stožicah videli tudi slovenski košarkarski ljubitelji.

Kot je priznal Ross sam, ga je kontaktiral Partizan, ki sestavlja še bolj zvezdniško zasedbo od minule sezone in odkrito naskakuje ne samo ubranitev naslova v ligi ABA, ampak tudi final four Evrolige. "Prejel sem njihovo ponudbo, bomo videli," je dejal Ross. Pred dnevi so črno-beli iz Beograda že pripeljali bivšega enbeajevca Franka Kaminskega III, zdaj bi lahko sledil še Terrence Ross. Željko Obradović ima že tako na voljo zvezdniško zasedbo, ki bi z Rossovim prihodom postala še nekoliko bolj zvezdniška. Ross je sicer nazadnje igral z Phoenix, s katerim je v polfinalu zahoda izpadel proti kasnejšemu zmagovalcu Denverju. Pred tem pa je bil član tudi Orlanda in seveda Toronta, ki ga je izbral na naboru. V svoji karieri je Ross zaslužil krepko čez 90 milijonov dolarjev.

Članki iz rubrike