nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ku
ku
1 05.09.2023 11:05:36

Cedevita Olimpija v Stožicah z evropskim velikanom, celoten izkupiček bo namenjen žrtvam poplav!

Cedevita Olimpija bo v četrtek odigrala pripravljalno tekmo z evropskim velikanom, dvoboj pa bo imel tudi dobrodelen pridih.

Nova košarkarska sezona se počasi približuje, s tem pa se bodo na parkete vrnili tudi košarkarji Cedevite Olimpije. Slednji sicer že nekaj časa trenirajo in se pripravljajo na nove domače in evropske izzive, ta teden pa jih čaka zelo odmevna preizkušnja.

V četrtek v Stožice prihaja evropski velikan in eden najuspešnejših klubov v zgodovini evrolige Panathinaikos. Na tej tekmi se bo člansko moštvo Cedevite Olimpije javnosti prvič predstavilo v prenovljeni, a nekoliko okrnjeni zasedbi, saj bodo vsi ostali pripravljalni obračuni zaprti za javnost.

Dvoboj bo na sporedu ta četrtek v Areni Stožice, z začetkom ob 17.30. Tokratni obisk pa ne bo pomemben zgolj za igralce, ki jih navijaško vzdušje dodatno ponese, ampak tudi in predvsem za tiste, ki so jih prejšnji mesec prizadele hude poplave.

Nagradna igra: Na naši facebook strani do podpisanega dresa Cedevite Olimpije
Na naši facebook strani bo od torka (od 13.55) pa do četrtka (do 12. ure) potekala nagradna igra, v kateri bomo trem srečnežem podarili podpisan dres Cedevite Olimpije. V komentarju zapišite ime svojega najljubšega igralca v zgodovini ljubljanskega košarkarskega kolektiva, mi pa bomo izžrebali tri osebe, ki bodo prejele zeleno-bel oziroma zeleno-oranžen dres.


Obračun s šestkratnim prvakom elitne Evrolige bo tako imel dobrodelno noto, saj bo Cedevita Olimpija v sodelovanju z Verigo dobrih ljudi zbirala sredstva za prizadete v nedavnih poplavah v Sloveniji. Aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki bodo celoten znesek prodanih vstopnic namenili žrtvam najhujše naravne katastrofe v zgodovini samostojne Slovenije.

Vstopnice za ogled tekme so po enotni ceni 10 evrov že na voljo na vstopnice.olimpija.com, Eventim Slovenija in Petrol Ticket. Vstopnice si bo možno zagotoviti tudi na blagajni pred Areno Stožice, odprla pa se bo 60 minut pred začetkom tekme.

Pri zbiranju sredstev za žrtve poplav, ki so v začetku avgusta prizadele Slovenijo, lahko pred obračunom s Panathinaikosom pomagate na številne različne načine. Med drugim z SMS sporočilom s ključno besedo VERIGA5 (prispevate 5 evrov) ali VERIGA10 (prispevate 10 evrov) na 1919 ali pa z nakazili Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje.

Članki iz rubrike