zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
0 05.02.2016 10:41:41

Obama oštel Stepha Curryja (video)

vszi
V košarkarski ligi NBA sta se včeraj pomerili moštvi Washingtona in aktualnih prvakov lige, ter po nazivu ameriških medijev tudi svetovnih prvakov Golden State.

V četrtek so odšli košarkarji Golden Stata na sprejem predsedniku Združenih Držav Baracku Obami. Na čelu seveda z MVP-jem in tudi letošnjim glavnim kandidatom za to nagrado Stephom Curryjem

Ta je dan prej povsem zasenčil Obamove čarovnike iz Washingtona, za kar si je pri najvplivnejšemu možakarju na svetu prislužil nekaj opazk. V Beli hiši je moral Curry poslušati denimo naslednje besede: "Steph je zelo dober strelec, za tiste, ki ste gledali tekmo proti Washingtonu, bi lahko rekel, da se je delal klovna." S tem je prvi mož ZDA požel salve smeha in odobravanja v dvorani.

A to še ni bilo vse. Obama je začel oponašati Curryja in ob tem dejal. "Vedno takole skače gor in dol (opleta z glavo op. p.) ... fant, daj umiri se malo," in znova so zbrani prasnili v smeh.

Košarkarskih šal še ni bilo konec. "Očitno je, da igra Steph fantastično in vsi, ki uživajo v košarki se ob njegovih igrah zelo zabavajo. Toda Steph ni edini, ki igra tam. Tam je tudi njegov splash-brat Klay. Njegov met je malce lepši (smeh). Samo pravim," je svoj košarkarski nastop končal Obama.

Predsednik prav tako ni pozabil lanske zmage v golfu proti trenutno najboljšemu košarkarju lige. Najprej je Obama zanikal obtožbe, da je takrat z govoričenjem spravljal Curryja iz tira in nato nadaljeval s tirado. "Samo da razčistimo. Slišal sem, da se je pritoževal tudi nad bližino varnostne službe, češ da je bil pod vtisom vsega, toda to enostavno ne drži, saj ni izgubil zaradi tega," je še dejal prvi temnopolti predsednik ZDA in dal Curryju možnost za maščevanje v golfu.

obamacurry
vszi

Članki iz rubrike