franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
5 08.02.2024 11:48:58

Danes ali nikoli! To je okrepitev, ki je najbližje Dallasu tik pred koncem prestopnega roka!

8. februarja - torej danes - po ameriškem času se izteče zadnji prestopni rok v tej sezoni.

Do ameriškega večera torej moštva še lahko opravljajo menjave in s tem pridobivajo nove igralce - nato pa bodo s tem kadrom morala odigrati ves preostanek rednega dela in seveda tudi težko pričakovano končnico. Iz slovenskega zornega kota je seveda v središču pozornosti Dallas, ki je lanskega februarja pripeljal Kyrieja Irvinga, letos pa si želi tik pred zdajci v prvi vrsti okrepiti tisti višji del ekipe. Najbolj si želijo igralca, ki bi na poziciji štirice ali trojke bil dober v obrambi, prispeval svoje pri skoku in bil dovolj uspešen tudi pri doseganju točk. 

Po zagotovilih praktično vseh najbolj obveščenih ameriških virov, je pri tem Dallas trenutno najbližje 25-letnemu PJ Washingtonu iz Charlotta, ki je bil na naboru leta 2019 izbran kot skupno 12. in je vso kariero pri omenjenem moštvu. Po precej uspešni lanski sezoni (32 minut in 15 točk na tekmo) letos dobi manj prostora, kot si želi, in je naklonjen menjavi okolja, Dallas pa je prepričan, da mu lahko ponudi pravo priložnost. Zanj je pripravljen ponuditi izbor v prvem krogu nabora leta 2027, očitno pa je pripravljen žrtvovat tudi avstralskega zvezdnika Josha Greena. 

Ni še jasno, ali je Charlottu to dovolj ali bi zahteval še kaj, pa tudi Mavericksi se očitno še niso dokončno odločili, ali naj tega košarkarja napadejo z vsemi močmi in vsemi prestopnimi orožji. Predvsem naj bi jih še vedno mikal bolj uveljavljeni, bolj izkušeni in strelsko boljši Kyle Kuzma, a je malo verjetno, da lahko Mavericksi ponudijo toliko, kot bi bilo Washingtonu (v tem primeru klubu) ponuditi za prestop tega košarkarja. Vse pa bo seveda jasno in dokončno zelo kmalu.    

Članki iz rubrike