franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 18.02.2024 10:17:36

Zabil prek Shaqa in zmagal! To je bilo zabijanje, ki mu je prineslo zmago, 'drugoligaš' premagal vse! (video)

Profimedia
V Indianapolisu so zbrani najboljši košarkarji v severnoameriški košarkarski ligi. Danes se bodo Luka Dončič in drugi zvezdniki merili na tekmi zvezd med selekcijama vzhodne in zahodne konference, dan prej pa so tekmovali v zabijanju in metanju trojk. Tako kot lani sta bila v tem najboljša Mac Maclung, ki igra v razvojni ligi, in Damian Lillard.

MacClung, 188 centimetrov visoki član razvojne ekipe Osceola Magic, je peti igralec, ki je ubranil naslov v zabijanju. V finalu je premagal Jaylena Browna, košarkarja Bostona, potem ko je pred zabijanjem preskočil 216 centimetrov visokega nekdanjega zvezdnika Shaquilla O'Neala in si prislužil največjo oceno sodnikov.



Tudi Lillard ubranil zmago
Kapetan ekipe Milwaukee Bucks Damian Lillard je tako kot lani zmagal v tekmovanju metov za tri točke, v tesnem finalu je premagal Karl-Anthonyja Townsa in Traeja Younga. Zadel je 26 metov, dva več od Younga in Townsa, ter postal pa prvi, ki je ubranil zmago po Jasonu Kaponu leta 2008.

Za zanimivo predstavo sta poskrbela tudi zvezdnik Golden State Stephen Curry in Sabrina Ionescu, zvezdnica ženske profesionalne lige WNBA in ameriška reprezentantka, ki sta se pomerila v metu trojk. Curry je zmagal z 29:26.

"Pri natančnosti ni pomembno, ali si dekle ali fant. Mislim, da je pomembno le srce, ki ga imaš, in želja po tem, da si najboljši," je dejala Ionescu, ki se je edemu najboljših strelcev vseh časov odlično upirala.

V spretnostnem tekmovanju treh igralcev je zmagala ekipa Indiane Pacers, Tyrese Haliburton, Bennedict Mathurin in Myles Turner.

Značke: nba, sta

Članki iz rubrike