franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 15.10.2016 11:56:24

Dragić demantiral navedbe, da ni zadovoljen v Miamiju

vszi
Najboljši slovenski košarkar Goran Dragić je dal intervju za mrežo TNT, objavljen zapis pa po njegovem mnenju odstopa od tistega, kar je povedal. In ker odmevne novice po svetovnem spletu potujejo s svetlobno hitrostjo, Ljubljančan hiti pojasnjevati, kaj je zares mislil. Da ne bo prepozno...

Novinar David Aldridge je Dragića vprašal, ali glede na to, da je Dwyane Wade odšel v Chicago in glede na to, da Chris Bosh zaradi zdravstvenih težav ni član ekipe, trenutno stanje v Miamiju odstopa od tistega, zaradi katerega je lani podaljšal pogodbo s tem klubom. Slovenski organizator igre je dejal: "Res je." In plaz se je sprožil.

V nadaljevanju je sicer Dragić poudaril, da je najbolj pomembno, da želi zmagovati, tudi osvojiti šampionski prstan ter da je bržkone treba narediti korak nazaj, da bi lahko naredil dva koraka naprej.



V medijih in predvsem po družabnih omrežjih se je, jasno, začel širiti uvodni kratek Dragićev odgovor - odziv iz katerega se je dalo sklepati, da Goran ni zadovoljen v Miamiju.

Da bi razjasnil nesporazum, je Dragić medijem pojasnil: "To je bil šum v komunikaciji. Novinar me je vprašal, ali nisem ostal v Miamiju, ker sem želel biti del odlične šampionske ekipe. Rekel sem, da to drži. Potem pa sem povedal, da v karieri ne moreš računati, da bodo stvari vsakokrat krenile po poti, ki si jo začrtal. Včasih moraš storiti korak nazaj, da bi lahko naredil dva koraka naprej. Srečen sem v Miamiju. To je ekipa, v kateri želim biti, obenem pa razumem, da je košarka in liga NBA velik posel. Tu gradimo nekaj povsem novega, ampak zaupam v moje soigralce. V ekipi imamo veliko talenta. Odlično se počutim."

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike