franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 31.01.2024 10:32:17

Si želite ogledati Dragićev spektakel z Dončićem, Jokićem, Giannisom? Tu so vsi podatki o vstopnicah!

Martin Metelko
Goran Dragić se pripravlja na poslovilno tekmo, ki bo avgusta v Stožicah.

Zlati kapetan slovenske izbrane vrste Goran Dragić, ki je leta 2017 Slovenijo popeljal do naslova evropskih prvakov, je konec lanskega leta sporočil, da bo končal svojo profesionalno pot. Poslovil se bo na velikem košarkarskem spektaklu v Stožicah, in sicer konec avgusta, na tekmi pa ne bo manjkalo velikih zvezdnikov kot so: Luka Dončić, Jimmy Butler, Steve Nash, Giannis Antetokounmpo, Nikola Jokić in številni drugi velikani ter legende slovenske in svetovne košarke.

Zdaj je jasno, da se bo Dragićev večer imenoval Night Of The Dragon (večer zmaja), tekma pa bo na sporedu v soboto, 24. avgusta 2024. Organizatorji so sporočili tudi, da se bo prodaja vstopnic začela v četrtek, 15. februarja od natanko 12.37 dalje in sicer na platformah Eventim in Petrol Tickets ter na vseh prodajnih mestih Petrola . "Zakaj ravno tako nenavadna ura? Zavoljo simbolike. Največji del kariere v Ligi NBA in reprezentanci je Goran nosil številke 1 (Phoenix Suns), 2 (Phoenix Suns), 3 (Houston Rockets, reprezentanca) in 7 (Miami Heat, Chicago Bulls, Toronto Raptors)," so še sporočili.

Vstopnice – v prodajo jih bo v prvi fazi šlo približno 10.000 – bodo razdeljene na štiri kategorije, in sicer bodo tiste v igrišču bližnjem (zelenem) ringu stale 75 in 89 evrov, preostale v oddaljenejšem (rdečem) ringu pa 35 in 45 evrov.

Celoten izkupiček od prodaje bodo organizatorji dogodka namenili  v dobrodelne namene, in sicer projektu  Botrstvo v športu (pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje) in Fundaciji Goran Dragić.

"V dobrodelnem Gogijevem letu bo precej priložnosti za zbiranje sredstev, in sicer od pošiljanja SMS-sporočil, do posebnih dodatnih dogodkov ter številnih dražb. Skupaj z Goranom, soorganizatorji, sponzorji in partnerji si želimo celotno Slovenijo povezati za dober namen, zbrati čim več denarja ter ga nato skupaj z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje transparentno nameniti mladim športnikom in skupinam, ki so tako ali drugače depriviligirane. Že sedaj številni sprašujejo o možnosti dodatnih donacij, saj je Goran Dragić zares neverjetno pozitivna osebnost in močna blagovna znamka tako da ste vsi vljudno vabljeni tudi k podpori prek SMS-sporočil," je v imenu organizacijske ekipe podjetja Spontanzo, agencij Fabulatorij in Sport Media Focus ter Fundacije Goran Dragić povedal vodja projekta Matej Avanzo.

Naj poudarimo, da v organizaciji ZPM Ljubljana Moste-Polje že deluje dobrodelna številka 1919, na katero lahko prek sms-sporočil s ključnima besedama GOGI5 (donacija 5 €) ali GOGI10 (donacija 10 €) podprete Botrstvo v športu in Fundacijo Goran Dragić.

Članki iz rubrike