franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 15.02.2024 09:07:06

Na Kodeljevem za finale pokala Spar

mart
Danes se na Kodeljevem začenja prvi vrhunec klubske košarke v Sloveniji. Na sporedu sta polfinalni tekmi pokala Spar; ob 17.30 se bosta pomerila Krka in Rogaška, ob 20.30 pa sledi Cedevita Olimpija - Kansai Helios.

Prvič doslej bodo zaključki vseh pokalnih tekmovanj potekali v isti dvorani. Poleg članskih polfinalov bosta danes na Kodeljevem še tekmi za tretje mesto v mini pokalu za dekleta ter mini pokalu Spar.

V petek sledijo finali; ob 12. uri se bodo predstavila dekleta Cinkarne Celje in Vipave, ob 14.30 pa fantje ECE Triglava in Maribora. Popoldan sledita članska finala. Najprej Akson Ilirije - Cinkarna Celje (17.30), nato pa še zmagovalca današnjih polfinalov.



Favorita sta Cedevita Olimpija in Cinkarna Celje. Oba sta tudi branilca lovorike in rekorderja po številu naslovov. Ljubljančani se bodo potegovali za 23. in tretjega v nizu, Celjanke pa za 18. oziroma šestega zaporedoma.

Enotna vstopnica za ogled obeh četrtkovih polfinalnih tekem je v predprodaji osem evrov, na dan dogodka deset evrov, za finalni dan, ki zajema oba članska finala, pa deset oziroma dvanajst evrov. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo prost vstop.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike