sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 02.12.2015 13:35:15

Snoopy in Charlie Brown: Film o arašidih

Blitz
Topla sinhronizirana risana komedija, nastala po svetovno znanem stripu Charlesa M. Schulza.

V slovenska kina prihaja film o risanih likih, ki so zaznamovali otroštva številnih generacij po vsem svetu. Osemletnik Charlie Brown ter njegov najboljši prijatelj, pes Snoopy, ter preostala vesela druščina Arašidkov, ki jo sestavljajo Charlijeva sestra Sally Brown, Lucy, Linus van Pelt (najbolj poznan po svoji modri dekici), ptič Woodstock (ki najraje spi na Snoopyjevem nosu), Franklin in Peppermint Patty, izhajajo iz priljubljenega stripa avtorja Charlesa M. Schulza, ustvarjen davnega leta 1950, ki je do današnjega dne bil preveden v kar 21 jezikov, njegova priljubljenost pa je dosegla osupljivih 355 milijonov bralcev iz 75 držav po celem svetu.

Snoopy
Blitz

Nepozabne risane like si bomo naposled lahko ogledali tudi na velikih platnih, saj v kina prihaja celovečerni sinhronizirani risani film Snoopy in Charlie Brown – film o Arašidkih. Zanimivost, ki zaznamuje najnovejšo animirano in sinhronizirano filmsko uspešnico, ki jo bomo lahko gledali tudi v najsodobnejši 3D tehnologiji, je dejstvo, da film producirata prav sin in vnuk Charlesa Schulza – Craig in Bryan Schulz. Na režijski stolček je tokrat sedel Steve Martino, režiser četrtega dela risanega filma Ledena doba: Celinski premiki.

Snoopy
Blitz

Novo pustolovščino priljubljenih risanih likov si bomo v slovenskih kinih lahko ogledali od 10. decembra, predpremierno pa bo simpatična risana komedija na ogled že ta vikend, in sicer v Koloseju Maribor (5. in 6. 12.), kinih Cineplexx (5. in 6.12.) ter Kinu Bežigrad (6.12.).

Napovednik filma: https://www.youtube.com/watch?v=RJOx5I1AF2Q&feature=youtu.be

Značke: snoopy, blitz

Članki iz rubrike