roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

gv
gv
0 09.02.2016 11:35:47

V Makedoniji padel stavniški rekord

Makedonski igralec športnih stav je vplačal pet različnih lističev, na katerih je bilo pet enakih parov, in pobral rekordni dobitek na makedonskih stavnicah.

Pred dnevi je v Makedoniji padel rekordni dobitek na športnih stavah, drzni stavničar pa je do njega prišel na sila zanimiv način. Za pet stavnih listkov je skupno vplačal malce manj kot 100 evrov, na koncu pa zaslužil skoraj 150 tisoč evrov! In kako je prišel do takšnega zneska?

Najbolj zanimivo pri vsem skupaj je to, da se je na vseh petih lističih odločil za popolnoma enake pare, izjema je bil le en listek, na katerem je izpustil tekmo Aston Villa - Manchester City. Poleg omenjene tekme je poskusil še srečo s tekmami: Wigan - Port Vale, Darmstadt - Schalke, Le Havre - Lens in Sassuolo - Roma. In bil pri tem tudi uspešen.

Pri vseh je stavil dvojno zmago, torej zmagovalca prvega in drugega polčasa. Na prvem listku je na zmagovalce stavil 3,25 evra in jih zadel 60.600.

1


Na drugem listku je izpustil le par Aston Villa - Manchester City, vplačal 16,26 evrov in jih dobil 55.510.

2


Na tretjem je igral kombinacijo štiri od petih, vplačal 8,13 evrov in zadel 20.570.

3


Na četrtega je vplačal 16,26, igral kombinacijo tri od petih tekem in zaslužil 5844.

4


Na petem listu je spet ponovil enakih pet parov kot na prejšnjih treh, igral kombinacijo dva od petih tekem, vplačal skoraj 50 evrov, dobil pa 2440.

5


Seveda je imel pri vsem skupaj ogromno sreče, prava drama pa se je pri stavničarju doma verjetno odvijala med tekmo Sassuolo - Roma. Kot pri vse ostalih, je tudi pri tej štelo le to, da Roma dobi oba polčasa.

Prvega je v skladu z napovedjo zadel, v drugem pa verjetno izgubil kar nekaj let življenja. Do 88. minute je bil rezultat enak kot v prvem polasu, takrat pa je nogometaš Rome Nainggolan v kazenskem prostoru storil prekršek za rdeči karton. Toda Sassuolo je zapravil enajstmetrovko, Roma pa je v 94. minuti obračuna z igralcem manj dosegla drugi zadetek in makedonskemu stavničarju prinesla lepo vsoto denarja.

Značke: stavnica, makedonija

Članki iz rubrike