1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 20.05.2016 07:19:47

HYMM™ kolekcija ustvarjena za moško kožo

HYMM kolekcija ustvarjena za moško kožo

Nego moške kože, še posebej med in po britju, ob nepravih izdelkih pogosto spremlja draženje in rdečica. Zato HYMM™ kolekcija, na voljo ekskluzivno pri Amwayu, z dodanimi rastlinskimi sestavinami in posebno tehnologijo zagotavlja pomirjajoč učinek ter gladko kožo.

Negovanje in britje bo z moško kolekcijo HYMM™ od sedaj postalo prijetno in preprosto opravilo, s katerim boste poskrbeli za brezhibno gladko, svežo ter dišečo kožo. Izdelki so izdelani po dermatološko testiranih formulah, ki vključujejo vitamin E, aloe vero in kamilico, vsak posamezen izdelek pa za dodatno učinkovitost vsebuje še eno posebno sestavino. Kolekcijo HYMM™ podjetja Amway sestavljajo gel za britje, balzam po britju, dezodorant s kroglico, 2-v-1 šampon za lase in telo ter britvica s petimi rezili. Za svež in čisti vonj bodo poskrbele tri različne kombinacije edinstvenih sestavin; osnova sestoji iz cedrovine, jantarja in maha, osrednjo noto tvorijo jasmin, voda in šmarnica, vse skupaj pa nadgrajujejo še esence bergamota, limone, jabolka, klementine in grenivke z dodatkom čaja.

Priporočena maloprodajna cena izdelkov ekskluzivna kolekcije HYMM™ podjetja Amway
HYMM™ gel za britje: 9,97 EUR 
HYMM™ balzam po britju: 15,81 EUR 
HYMM™ 2-v-1 šampon za lase in telo: 7,81 EUR 
HYMM™ dezodorant s kroglico: 10,32 EUR 
HYMM™ britvica s petimi rezili: 15,13 EUR 
HYMM™ nadomestne britvice: 12,61 EUR

HYMM™ gel za britje, ekskluzivno na voljo pri Amwayu, ima prosojno strukturo, ki omogoča dobro vidljivost, enostavno in temeljito britje ali oblikovanje vaše brade. Z izvlečkom semen komarčka, ki vsebujejo eterična olja za pomirjajoč učinek, in vlažilnimi sestavinami za mehčanje brade pa bodo dobri rezultati več kot samo zagotovljeni.

Za popolnoma gladek videz, ki ga lahko dosežete zgolj z eno potezo, bo poskrbela visokokakovostna brivna glava HYMM™ britvice s petimi rezili. Brivna glava se prilega vsakršni obliki obraza, gumijaste oprijemalke pa zagotavljajo enostaven oprijem in s tem natančno britje s tehnologijo petih rezil. S funkcionalnim gumbom lahko hitro preklapljate in menjujete brivne glave, za dodatno varnost med britjem pa bodo poskrbele posebne zaščitne prečke, ki so vključene v strižni sistem za zalizka, kozjo bradico in za predel pod nosom. Trak, prepojen z vitaminom E in aloe vero, omogoča brivniku gladko drsenje po koži ter zagotavlja izjemno udobje.

Na voljo so tudi nadomestna rezila, ki so za 25 odstotkov tanjša in s širšo površino za drsenje. S tem omogočajo prijetnejše in manj dražeče britje, saj zaobjamejo neobrito strnišče z manj pritiska. Večja zaščitna površina traku pa nežno raztegne kožo in jo pripravi na britje.

kozmetika

Po britju svoji koži privoščite nemastno in blažilno formulo HYMM™ balzama za britje, saj bo z dodanim izvlečkom aloe vere, vitamina E in alantoina poskrbel za pomiritev in hidratacijo.

Amway ni pozabil niti na vaše telo in lase, v ekskluzivni HYMM™ kolekciji za moške namreč najdete tudi dezodorant s kroglico z izvlečkom žajbljevih listov, ki so znani po antimikrobnih učinkih, popolnih za uravnavanje neprijetnih vonjav. Dezodorant je prosojen, hitro sušeč in ne pušča belih ali rumenih madežev na oblačilih, prav tako pa koži zaradi neprisotnosti aluminijevih soli omogoča naravno dihanje. Enostavnejše umivanje vam bo zagotovil HYMM™ 2-v-1 šampon za lase in telo; z izvlečkom vodne mete in morskih mineralov bo nahranil vašo kožo ter poskrbel za obnovo in svež vonj vaših las.

HYMM™ izdelke, ki jih proizvaja podjetje Amway, je mogoče kupiti ekskluzivno preko nosilcev posla Amway (NPA). Za več informacij obiščite: http://www.amway.si.

Galerija
Značke: amway, nega, kozmetika

Članki iz rubrike