stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

pr
pr
0 23.05.2016 15:33:46

Preacher – serija za prave moške in tiste z dobrim želodcem

Na televizijski kanal AMC prihaja serija Preacher, ena izmed najbolj pričakovanih televizijskih serij leta 2016. Premiera serije bo v ponedeljek, 30. maja, ob 3. uri zjutraj, ponovitev pa sledi isti dan ob 22. uri. Serija ima 10 delov, na kanalu AMC bo na sporedu vsak ponedeljek.

Serija prikazuje Jesseja Custerja (igra ga Dominic Cooper), nekdanjega zločinca, ki se po očetovi smrti vrne v rojstni kraj Annville v Texasu, kjer postane pridigar in prevzame očetovo cerkev. V njega se hitro naseli skrivnostna entiteta in spopasti se mora z novo misijo v svojem življenju. Na njegovi misiji za vstop v nebesa se mu pridružita Tulip (igra jo Ruth Negga) in irski vagabund Cassidy (igra ga Joseph Gilgun), gledalci pa boste lahko spremljali nori svet likov iz nebes, pekla in vsega vmes. Druščina se bo na poti v nebesa soočala z zločinci, demoni in angeli …

Serija Preacher namreč združuje nore in pretirane like, humor, dramo in nasilje, like, ki se sprašujejo o smislu življenja in Bogu, eksplodirajoče scientologe … Serija nosi pečat Quentina Tarantina, čeprav ta s serijo nima nič. Je pa zaradi prefinjenega mešanja pretiranosti ta serija ena izmed najbolj pričakovanih serij leta 2016 s strani televizijskih kritikov.

Galerija

Članki iz rubrike