sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

pr
pr
0 10.06.2016 19:00:39

Ninja želve: Iz senc

Legendarni bojevniki so se vrnili, da bi svoje mesto ubranili pred Shredderjem, mutiranima kriminalcema in zloglasnim Krangom!

Vsem dobro poznani bratje, ki nosijo imena resničnih renesančnih umetnikov, so svojo filmsko renesanso doživeli leta 2014, sedaj pa so pripravljeni za novo poglavje … Zločin namreč nikoli ne počiva, zato so po dveh letih mirovanja na plano zopet prišli mutirani borci za pravico in nepoboljšljivi zabavljači Raphael, Leonardo, Michelangelo in Donatelo.

Tokrat zlobnežev zares ne manjka, saj nevarnosti prežijo tako iz neba kot tudi iz laboratorija, rešitev pa bo ponovno prišla iz kanalizacijskih kanalov. Da je nova avantura želvjih bratov zares eksplozivna, je v producentski vlogi poskrbel tudi sinonim za akcijske spektakle Michael Bay. In še podatek, ki bo razveselil moško občinstvo – v novem delu se vrača tudi vroča Megan Fox! Akcijsko komično pustolovščino NINJA ŽELVE: IZ SENC si že lahko ogledate v naših kinodvoranah!

O ZGODBI
Da bi ustvaril lastne mutante in uresničil svoj diabolični načrt za svetovno prevlado, stari sovražnik Shredder po pobegu iz pripora združi moči z norim znanstvenikom Baxterjem Stockmanom in dvema kriminalcema Bepopom in Rocksteadyjem. Slednja se s pomočjo skrivnostnega seruma zares spremenita v strašljiva mutirana zlobneža. Istočasno pa mični novinarki April uspe ukrasti omenjeni serum in ga prinesti želvjim bratom, ki hipoma pomislijo, da bi lahko z njim dosegli obratni učinek in prevzeli človeško obliko. Vendar časa za tehtno premlevanje nimajo, saj se morajo spopasti s Shredderjem in njegovo ekipo, obenem pa iz neba preži še večje zlo: zloglasni Krang. Legendarnim bratom in njihovemu modremu mojstru Splinterju se v boju pogumno pridružijo še njihovi človeški prijatelji: April O'Neil, Vern Fenwick in novinec Casey Jones.


Vlogo Caseya Jonesa je prevzel igralec Stephen Amell, ki se je v zamaskiranega borca za pravico prelevil že v seriji Puščica (Arrow).

Igralska zasedba: Alan Ritchson, Megan Fox, Stephen Amell, Noel Fisher, Brian Tee, Johnny Knoxville, Jeremy Howard, Laura Linney, Alessandra Ambrosio

Režija: Dave Green
Scenarij: Josh Appelbaum in André Nemec; osnovano na karakterjih, ki sta jih ustvarila Kevin Eastman in Peter Laird
Producenti: Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fuller, Scott Mednick, Galen Walker
Žanr: Akcijska komična pustolovščina

Značke: ninja-želve, kino, film

Članki iz rubrike