pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

muk
muk
0 22.06.2016 16:55:01

Če zmagajo, bo odvrgla še zastavo

vszi
Italijanska resničnostna zvezda Francesca Cipriani je dala obljubo, zaradi katere bo marsikateri nevtralni navijač navijal za Azzurre.

V deželi, kjer je sicer zelo kratka pot med tragedijo in evforijo, so bili tokrat pred prvenstvom tudi tisti najbolj optimistični tifozi v najboljšem primeru zmerni optimisti. Ekipa, v kateri je tudi laičnemu očesu več kot očitno pomanjkanje kreativnosti in ekstra talenta, pač ni vlivala pretiranega, pravzaprav nikakršnega zaupanja. Toda Antonio Conte je kot neki vsemogočni alkemist (iz)našel in prilagodil neko malce že pozabljeno formulo, ki jih je po 180 minutah že pripeljala v osmino finala. In iz neke apatičnosti, vdanosti v usodo, Italijo in Italijane čez noč vrgla v stanje kolektivne evforije. Šestdesetmilijonski narod znova verjame, živi, diha, sanja z azzurri.

In krenila je evforija, pa je tako Francesca Cipriani svojim 127 tisoč sledilcem na socialnem omrežju obljubila, da bo v primeru zmage Italije pozirala v Evinem kostumu. Obljubo je dala odeta le v italijansko trobojnico, obljubila pa, da bo odvrgla tudi to. če bodo Italijani dvignili lovoriko.

Članki iz rubrike