pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

gh
gh
0 20.09.2016 09:12:47

Turnir trojk ob odprtju prve specializirane trgovine s košarkarsko opremo Grosbasket

Družba Grosbasket, ki ta teden na Ukmarjevi ulici 6 na Rudniku v Ljubljani na široko odpira vrata svoje prve specializirane trgovine s košarkarsko opremo, bo tokrat razveselila vse ljubitelje košarke iz Ljubljane in bližnje okolice, saj to soboto, 24. septembra, prav za to priložnost organizira veliki košarkarski spektakel.

Grosbasket košarkarski turnir 3 na 3 se bo tako na bližnjem parkirišču pred trgovino začel ob 9. uri, z atraktivnim spremljajočim programom pa se bo iztekel v poznih popoldanskih urah. Doslej se je na turnir prijavilo že 28 ekip, ki prihajajo iz vse Slovenije, zanimanje za igranje košarke pa se po besedah organizatorja še vedno stopnjuje.

DSC_0992
Miran Juršič

Bogat spremljevalni program bo na turnirju trojk čez dan ne le športno, pač pa tudi umetniško in glasbeno obarvan. Ogledali si boste nepozabne slovenske virtuoze v zabijanju košev - Dunking Devils, Grosbasket in blagovna znamka K1X pa sta poskrbela tudi za nastop dveh vrhunskih zabijalcev košev svetovno znane Dunk Elite, ki v Ljubljano prav za to priložnost prihajata iz Poljske in Ukrajine. Svoje mojstrovine nam bosta pokazala Rafael 'Lipek' Lipinski in Dmitry 'Smoove' Krivenko, ki bosta na tem športnem dogodku kot Evropejca zastopala najeminentnejše atlete sveta. Za dobro glasbo bo ves dan skrbel DJ, na delu pa boste lahko spremljali tudi kreativnega uličnega umetnika- grafitarja. Za glasbeni vrhunec dneva bo poskrbel raper Zlatko, ki bo svoj tribute košarki in njenim privržencem izkazal v svojem enournem nastopu, s katerim se bo dogodek tudi zaključil.

grosbasket

Na dogodek ste tako vabljeni vsi ljubitelji košarke vseh generacij, saj bo program res pester in zanimiv. Hkrati je to priložnost tudi za obisk trgovine Grosbasket, ki na 400 kvadratnih metrih površin košarkarjem in košarkaricam na enem mestu ponuja več kot tisoč izdelkov, ki jih potrebujejo za igranje košarke. Obiskovalci lahko izbirate med več kot 250 različnimi modeli obutve, ki jo lahko v trgovini preizkusite kar neposredno na parketu košarkarskega igrišča. Za podrobnosti o njihovi ponudbi ali o programu turnirja trojk poglejte na njihovo spletno stran www.grosbasket.com .

Galerija

Članki iz rubrike