franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

psno
psno
0 24.01.2024 11:55:48

Uvertura v leto 2024 pripadla nogometašem iz NLB

Igralci NLB s pokalom po zmagi na turnirju v Velesovem
psno

Minulo soboto so v Velesovem na Gorenjskem organizatorji odprli serijo dogodkov Poslovne lige v letu 2024. Dogodka, ki se je odvijal v čudovitem okolju kompleksa z umetno travo v Velesovem, se je udeležilo 12 podjetij, ki so še enkrat več pokazali izjemen odnos do nogometa.



V vodstvu projekta Poslovne lige, ki je z letom 2024 doživel številne spremembe in okrepitve, so z novim letom nadgradili tudi izvedbo dogodkov. Ekipi organizatorja poslovno-nogometnega projekta sta se pridružila Nina Plank in Aleks Štolfa. Poslovno-nogometne uverture v leto 2024 so se tokrat udeležili v nogometnih moštvih DPZ Impol, Evrografis, Httpool, Kansai Helios, Kuehne+Nagel, Marmor Hotavlje, Mercator Štajerska, NLB, Odelo Slovenija, Plastenka, Slovenske železnice in ŠD Hit.



Po razburljivih izločilnih bojih so se lovorike veselili v taboru NLB d.d., bančni uslužbenci so bili v finalu boljši od Plastenke. Tretji so bili v moštvu ŠD Hit, četrti je bil DPZ Impol.



"V NLB radi tekmujemo na takšnih dogodkih kot je Poslovna liga, kjer sta v ospredju predvsem druženje in dobra volja. Dvorana v Velesovem ponuja odlične pogoje za igranje nogometa, zmaga na turnirju je bila le češnja na odlični torti. Vse pohvale organizatorjem turnirja ter Občini Cerklje na Gorenjskem za čudovit sprejem," je po zmagoslavju na Gorenjskem povedal vodja moštva NLB Boris Anže Dugar.



Kljub tesnem porazu v finalu (3:4) so bili veseli tudi v taboru radomeljske Plastenke. "Kot podjetje Plastenka d.o.o., kateri smo se v lanskem letu pridružili k poslovni ligi, bi iskreno čestitali organizatorju za vso organizacijo in izvedbo tekmovanja. V soboto smo se tretjič udeležili tekmovanja v Poslovni ligi – tokrat v Velesovem, in izgubili v finalu, kar je za naše zaposlene velik uspeh. Bila je napeta tekma, saj smo povedli s 3:1, a izkušnje so bile na strani ekipe NLB. Samo tekmovanje je organizator postavil še na višji nivo in organizacija je bila dejansko fenomenalna. Poskrbljeno je bilo za hrano, zelo lepi pokali, vse je potekalo nemoteno," poudarja Janja Kaplja, direktorica družbe Plastenka d.o.o..



"Poslovna liga raste in ta dogodek predstavlja veliko motivacijo za nadaljnji razvoj projekta. Iz dneva v dan je vse več interesa za sodelovanje v projektu s strani najrazličnejših podjetij in zavedamo se, da bomo morali ohraniti in zgolj še nadgrajevati produkt, kot je Poslovna liga," poudarja vodja projekta Matevž Brec.

Članki iz rubrike