IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 02.10.2015 08:22:35

Neymarja je ostrigel kar soigralec

Reuters
Neymarjeva pričeska še naprej buri duhove, zdaj je svojo zgodbo objavil še Mundo Deportivo, ki trdi, da sponzorji nad Brazilčevo potezo niso navdušeni.

Tako pri Gillettu kot pri Poker Starsu naj bi bili na Brazilca precej jezni zaradi nove pričeske in naj ne bi želeli snemati oglasov dokler bo imel takšno frizuro. Kot piše Mundo Deportivo naj bi pri obeh podjetjih razmišljali, da bi Neymarju na morebitnih novih oglasih računalnišku spremenili frizuro, da bi bila bolj podobna tisti, ki jo je nosil včasih. 

Španski časnik naprej razkriva, kdo naj bi bil krivec za Neymarjevo novo pričesko in hkrati zavrača, da naj bi se Brazilec ostrigel zaradi sponzorskih obveznosti ali zaradi podpore babici, ki se bori z rakom oziroma vsem otrokom, ki se borijo s to zahrbtno boleznijo. 



Ne, resnica naj bi bila povsem drugačna in glavni krivec, da je mladi brazilski superzvezdnik ostal brez las naj bi bil njegov klubski in reprezentančni soigralec Dani Alves, ki naj bi Neymarja prepričal, da naj se obrije. 

A to še ni vse, prav Dani Alves naj bi bil namreč tisti, ki je Neymarja obril. To naj bi se zgodilo kar v Barcelonini garderobi, neposredno pred začetkom dvoboja z Las Palmasom.

Članki iz rubrike