sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

tu
tu
0 05.02.2016 21:27:24

Ko se boksarsko tehtanje sprevrže v usoden gangsterski obračun (video)

vszi
Na Irskem je boksarsko tehtanje pred bitko za naslov evropskega prvaka prekinil strelski obračun kot iz mafijskih filmov.

Za naslov evropskega prvaka v lahko težki kategoriji po verziji WBO bi se morala jutri v Dublinu udarila Irec Jamie Kavanagh in Portugalec Antonio Joao Bento, toda njun dvoboj so odpovedali zaradi naravnost bizarnega, toda hkrati smrtonosnega dogodka v hotelu Regency. V trenutku, ko je Kavangh opravil tehtanje pred bitko, so namreč v prostoru odjeknili streli, kasneje pa se je izkazalo, da je šlo celo za – gangsterski obračun!


V streljanju je ena oseba izgubila življenje, otoški mediji poročajo, da je bil napad usoden za bratranca razvitega razbojnika Debelega Freddia Thompsona. Žrtev naj bi bila povezana s tolpo, ki ji poveljuje Gibčni don Christy Kinahan, ki naj bi na Irskem veljal celo za kralja kokaina. Obračun je torej bolj kot z boksom povezan z organiziranim kriminalom, mediji na Irskem poročajo, da tarča ni bil športnik, ampak osebe, ki so bile prisotne na tehtanju. Strelca naj bi bila sicer dva, oba sta bila zamaskirana v policista.

Ob tem je v javnost že prišel amaterski posnetek streljanja, ki priča o tem, kakšna drama je v hotelu zavladala, ko so začeli odmevati streli iz avtomatskega strelnega orožja.

Članki iz rubrike