nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 17.05.2016 19:58:20

Nekoč atraktivna manekenka, zdaj nogometna sodnica (foto)

Na Otoku naslovnice polni mična manekenka, ki želi postati nogometna sodnica, od angleške nogometne zveze pa je že dobila prvo potrebno licenco. Njena želja? Sojenje v premier ligi.

Amy Christophers je mična 29-letnica, ki se je v preteklih letih uveljavila kot manekenka za spodnje perilo, delala pa je pod psevdonimom Brandy Brewer


Zdaj je njene manekenske kariere konec, Amy pa se je odločila, da se bo preizkusila tudi kot nogometna sodnica. "Zmeraj sem imela zelo rada nogomet in želela sem postati sodnica, da bi bila bližje dogajanju. Mislim, da ni dovolj žensk med sodniki, prepričana pa sem, da lahko enako dobro delimo pravico kot moški," je dejala nekdanja manekenka, ki je medtem že pridobila prvo potrebno licenco s strani angleške nogometne zveze.

"Mislim, da ko me fantje vidijo, kako hodim na igrišče, naličena, si mislijo 'Ah, ta ne ve, kaj počne,', toda potem so zmeraj šokirani, ko vem več od njih. Zelo zabavno se je učiti, kot sodnik gledaš na nogomet skozi povsem drugačno perspektivo. Tiste instantne odločitve, ki jih moraš sprejeti, so res težke," je še dejala Amy in zaključila: "Sodila sem že na nekaj tekmah do 16 let, pa tudi nekaj odraslih obračunov v nižjih ligah. Moram samo še pridobiti na samozavesti. Obožujem sojenje in z vsako tekmo napredujem. Premier liga so moje sanje in komaj čakam, da vidim, kako daleč lahko pridem."

Članki iz rubrike