volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

au
au
0 22.08.2016 10:45:30

Bolt med rjuhami z mlado študentko (foto)

Usain Bolt je eden največjih svetovnih športnih zvezdnikov in obenem eden junakov pravkar končanih olimpijskih iger. In Usain Bolt je tudi eden tistih, ki si je v Riu de Janeiru privoščil razuzdano zabavo in končal v objemu naključnega dekleta.

Jamajčan se je na predvečer svojega 30. rojstnega dne in po osvojitvi tretjega olimpijskega trojčka (po Pekingu in Londonu je še tretjič osvojil tri zlate kolajne - v tekih na 100 in 200 metrov ter v štafeti 4 x 100 metrov) divje zabaval. V enem od nočnih lokalov v predmestju Ria je opazil tudi mlado dekle in k njej poslal svojega varnostnika.


"Nisem vedela, da gre za slavnega športnika," je dan potem brazilskim medijem povedala 20-letna študentka iz Ria Jady Duarte. Z Boltom se je divje zabavala in dolgo noč potegnila do jutra, ko je fotografiji, na katerih z jamajškim šprinterjem pozirata med rjuhami, preko družabnega omrežja poslala prijateljicam. In pripisala: "Če ste spremljale olimpijske igre, potem gotovo veste, kdo je to."

Jady je tako postala zvezdnica tabloidnega tiska, Bolt pa je zapustil Rio de Jenairo. Zdaj se bo moral zagovarjati pred svojo skorajšnjo zaročenko, 26-letno Kasi Bennett.

Članki iz rubrike