franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 15.10.2016 13:01:35

Pique razkril, kako se je začela romanca s Shakiro

Družinica
Profimedia
Nogometaš Barcelone Gerard Pique in pevka Shakira sta eden bolj znanih parov na svetu, zato vsaka podrobnost iz njune zveze vzbuja veliko zanimanja.

Odgovori na vprašanja, ki so povezana z njunim zakonom, z njunimi otroki in navsezadnje z začetkom njune ljubezenske zveze, so zlata vredni za sleherni medij.

Tako je pred dnevi Pique novinarjem razkril, kako je uspel osvojiti srce Shakire. "Spoznala sva se v Madridu, kjer smo snemali video spot za pesem Waka Waka pred svetovnim prvenstvom 2010 v Južni Afriki. Ona je tja krenila pred nami, saj je nastopala na otvoritveni slovesnosti," je začel razlagati nogometaš.


"Poslal sem ji sporočilo in jo vprašal, kakšno je vreme v Južni Afriki. Mi smo bili namreč ravno namenjeni tja. To je neumno vprašanje, pričakoval pa sem kratek odgovor: 'Hladno je, vzami bundo'," se spominja Pique.

Ampak odgovor Shakire je bil drugačen, odgovorila mu je nekaj, kar res ni pričakoval. "Napisala je cel roman, z vsemi podrobnostmi glede temperaturne spremembe iz dneva v dan. Mislil sem si, da je to naravnost noro. Potem sva si dopisovala med celotnim prvenstvom, edina možnost, da bi se spet kmalu videla, pa je bila finalna tekma, saj je ona takrat spet nastopala. Rekel sem ji, da če je nastop v finalu pogoj, da jo spet vidim, potem bomo pač prišli do finala. In to je bilo drugič, ko sva se videla - zgodilo se je po koncu finala," je podrobno njun začetek romance pojasnil Pique.

Katalonec in Kolumbijka imata danes dva sinova, Milana in Sasho. Zanimivo, rojstni dan praznujeta na isti dan - 2. februarja, le da je Shakira kar deset let starejša.

Značke: gerard-pique, shakira

Članki iz rubrike