oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Je Pečnik načrtno zapeljal ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

bo
bo
0 21.10.2014 08:55:09

Posnetki razkrili, da so nevarni

Profimedia
Tudi vezist Chelseaja Nemanja Matić, tako kot Jose Mourinho, z izbranimi besedami o Mariboru.

Kamorkoli gre, se nikakor ne more znebiti takšnih in drugačnih povezav s slovenskim nogometom. Pri Benfici je bil njegov soigralec Jan Oblak, zdaj Nemanjo Matića v ligi prvakov v dresu Chelseaja čaka boj z nogometaši Maribora. Če se je z Oblakom zelo dobro razumel, gre zdaj pričakovati, da bo na sredini igrišča bil nemalo vse prej kot prijateljskih dvobojev. Verjetno se bodo kresale iskre, to konec koncev pričakuje tudi reprezentant Srbije, ki se strinja s Josejem Mourinhom in njegovimi besedami, da Maribora res ne gre jemati z levo roko.

"Vemo, da je Maribor dobra ekipa," je pred nocojšnjo tekmo na stadionu Stamford Bridge uvodoma dejal visokorasli vezist in nadaljeval: "Gre za kompaktnega tekmeca, ki na tekmah s Schalkejem in Sportingom ni izgubil. Moral bomo biti previdni, pred nami je zelo težka tekma, na kateri pa moramo unovčiti naše kvalitete."


ODSOTNOST COSTE SE NE BO POZNALA
Matić, ki je bil v sezoni 2010/11 tudi soigralec Daliborja Stevanovića pri Vitesseju, je nato pristavil še nekaj pohvalnih na račun vijoličastih: "Ogledali smo si nekaj posnetkov tekem Maribora in jasno je, da gre za nevarnega tekmeca. Če mu bomo puščali preveč prostora, bi nas lahko kaj hitro kaznoval. Toda vzdušje v naši garderobi je odlično; zame je to zelo pomembno. To je tudi eden od razlogov, zakaj smo recimo prvi na lestvici premier lige."

Chelsea bo nocoj oslabljen, med drugim bo manjkal udarni napadalec Diego Costa. "Vsak nogometaš je pomemben. Diego je naš najboljši strelec v tem trenutku, toda imamo še dva odlična napadalca in prepričan sem, da zaradi omenjene odsotnosti ne bomo imeli pretiranih težav," je za konec pristavil 26-letnik iz Uba v Kolubari.

Članki iz rubrike