stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

sta
sta
2 13.02.2017 18:12:20

Skrb v Realu zaradi Ronalda

Pred sredino prvo tekmo osmine finala lige prvakov imajo skrbi zaradi poškodb v taborih münchenskega Bayerna in madridskega Reala.

Pri Špancih je današnji trening ločen od soigralcev opravil prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, pri Nemcih pa je s treninga odšepal Xabi Alonso. A naj bi bila oba do srede nared za največje napore.


Portugalec Cristiano Ronaldo je konec tedna na prvenstveni tekmi utrpel močan udarec v desno nogo, današnji trening pa je z rojakom Fabiom Coentraom opravil ločeno. Pri Madridčanih verjamejo, da bo Ronaldo do sredine tekme z Napolijem nared. Današnji trening je z ekipo opravil Valižan Gareth Bale, ki se vrača po trimesečni odsotnosti zaradi poškodbe. Bale za sredino tekmo ne bo pripravljen, so sporočili iz Reala.

Z današnjega treninga v Münchnu je odšepal Xabi Alonso, španski vezist je trčil z rojakom Javijem Martinezom in se z bolečim kolenom odpravil v slačilnico. Bayern je sporočil, da naj bi Alonso v torek spet treniral. Bavarci, v sredo se bodo pomerili z Arsenalom, bodo prvo tekmo osmine finala lige prvakov igrali brez še vedno poškodovanih Jeroma Boatenga in Francka Riberyja.

Značke: ronaldo, real, bayern, alonso

Članki iz rubrike