nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 22.12.2014 10:04:41

Dva metra, morda še več (video)

vszi
V pričakovanju današnje tekme za italijanski superpokal je zvezdnik Juventusa Paul Pogba v svet poslal posnetek izjemne sposobnosti.

Streli na vrata iz mrtvega kota so med nogometnimi zvezdniki zelo priljubljeni Mnogi na treningih postavljajo žogo na črto in jo nato skušalo poslati v mrežo, še bolj cenjeni pa so uspešni streli, ki jih velemojstri izvedejo celo izza črte in zahtevajo zavit udarec na meji mogočega. Nekateri postavijo žogo pol metra za črto, drugi meter

Tudi pri najboljših igralcih na svetu se taki poskusi pogosto končajo s polomom, kajti posebej s celega metra je žogo izjemno težko poslati v igrišče tako, da v dovolj veliki meri zavije in se vrne v gol. Uspešni streli zato požanjejo kar nekaj navdušenja, še toliko več pa ga je požel najnovejši podvig mladega francoskega virtuoza



Pogba zagotavlja, da je žogo postavil najmanj dva metra za črto in sodeč po posnetkih je taka ocena povsem na mestu. Presodite sami, toda resnično se nam zdi, da lahko govorimo o taki razdalji in da je Francozu na igrišču za trening v katarski prestolnici uspelo nekaj zelo posebnega, nekaj izjemnega. 

Posnetek namreč nedvoumno dokazuje tudi, da je Paul s tega nevsakdanjega položaja dosegel čudovit zadetek in na najboljši mogoči način napovedal svoj nastop na nocojšnji tekmi. V Dohi je seveda prav  s tem namenom, njegov Juventus se bo nocoj v boju za nacionalni superpokal pomeril z Napolijem.

Članki iz rubrike