nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

liz
liz
0 22.12.2014 14:47:31

52 funtov za nič, ali še manj kot to (foto)

wikipedia
Kadar govor nanese na angleške stadione, bi vsak povsem avtomatično pomislil na udobje, ki ga ponujajo. Oziroma, ki naj bi ga ponujali.

Anglija je vendarle nogometna država in tudi tovrstna infrastruktura je tam posledično na vrhunski ravni. Vendar ni povsem tako.

Konec tedna sta se v derbiju angleškega prvenstva pomerila Liverpool in Arsenal. Dvoboj se je končal z delitvijo točk (2:2), ki so si jo domači priigrali v sedmi minuti sodniškega dodatka. Trener Redsev Brendan Rodgers pa se je hudoval nad stanjem travnate površine na stadionu Anfield. To je prvi minus za angleško nogometno infrastrukturo v tej zgodbi.



Še več razlogov za nezadovoljstvo in upravičeno 'godrnjanje' je namreč imel eden izmed navijačev topničarjev. Ta je na svojem twitter profilu objavil fotografijo sedeža na tribuni stadiona Anfield, za katerega je odštel 52 funtov (približno 67 evrov).

Khm, v bistvu je težko reči sedeža, saj tega sploh ni bilo, ker ni bilo niti prostora zanj. Povrhu vsega se je navijač topničarjev pridušal tudi nad tem, da z omenjenega mesta pogled seže le do enega gola. O drugem je lahko le sanjal. Koliko minusov si je tako prislužila nogometna infrastruktura v Angliji?

Članki iz rubrike