najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

dm
dm
0 28.01.2015 18:23:49

Ronalda neumnost ne bo drago stala

Reuters
Cristiano Ronaldo si je na tekmi proti Cordobi privoščil neumnost, zaradi katere je prejel rdeči karton.

Uradno najboljši nogometaš na svetu je bil na tekmi proti španskemu malčku Cordobi izjemno živčen. Njemu in njegovim soigralcem na gostovanju, s katerim bi morali rutinsko opraviti, ni šlo nič od nog, zato je bil Portugalec zelo jezen. 

Tako nemočnega Ronalda že dolgo nismo videli, svojo nemoč, jezo, frustracije pa je sprostil na povsem neprimeren način. Brcnil je obrambnega nogometaša Cordobe in si prislužil rdeči karton. Treba je tudi poudariti, da bi moral biti kapetan portugalske reprezentance izključen že veliko prej, ko je enemu izmed nogometašev Cordobe prisolil zaušnico, a te poteze glavni sodnik ni videl. 

Nogometni svet je z zanimanjem pričakoval, kakšno kazen bodo 29-letnemu Portugalcu dosodili pri disciplinski komisiji. Mnogi so pričakovali tri, štiri morda celo pet tekem prepovedi, a komisija je bila do Ronalda zelo prizanesljiva. 



Najboljši strelec Real Madrida se bo tako moral hladiti le na dveh tekmah, izpustil bo obračuna z Real Sociedadom in Sevillo, svojemu trenerju Carlu Ancelottiju pa bo na voljo že za mestni derbi proti Atleticu

Ne moremo se znebiti občutka, da je kazen za Ronaldovo nesramnost prenizka - kljub temu, da se je za svoje dejanje kasneje opravičil - in da bi kateri drug nogometaš na hladnem preživel še kakšno tekmo več. A tako pač je, če ti je ime Cristiano in se pišeš Ronaldo ...

V posnetku se lahko še enkrat spomnite na nesramno potezo Ronalda. 

Članki iz rubrike