stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

liz
liz
0 29.01.2015 17:22:25

Pa je le prišlo do spora

Reuters
Odkar je na začetku sezone prevzel vodenje Barcelone, naj bi imel trener Luis Enrique kar precej težav v slačilnici.

Pri tem naj bi bilo predvsem vprašljivo njegovo sodelovanje s prvim zvezdnikom moštva Lionelom Messijem. Zato so se v javnosti začela pojavljati namigovanja, da je med njima najbrž prišlo do nesoglasij. Oba akterja zgodbe o tem nista želela govoriti, predsednik kluba Josep Bartomeu pa je celo (večkrat) zatrjeval, da je vse v najlepšem redu. Vendar temu očitno vendarle ni tako.


Zdaj je o omenjeni zadevi spregovoril branilec katalonskega velikana Jeremy Mathieu, ki je razkril, da sta se Enrique in Messi v začetku meseca na enem izmed treningov res sporekla. Vse skupaj pa se je zgodilo kmalu po tem, ko se je Argentinec vrnil z božično-novoletnega dopusta. Po tem pa ga je Enrique v dvoboju z Real Sociedadom še posedel na klop. Za nameček je Barca srečanje izgubila z 1:0.

Pozneje je bilo še veliko govora o tem, da bi Messi utegnil zamenjati delodajalca. Povezovalo se ga je z odhodom v Chelsea, a so te govorice zdaj nekoliko potihnile.

"Zgodilo se je, ko se je Messi vrnil z oddiha v domovini. Kar naenkrat je Leo na treningu povsem znorel, ko ni bil dosojen prekršek nad njim. Bilo je zelo napeto in z Enriquejem sta si izmenjala nekaj zelo ostrih besed. Po koncu treninga je Luis Enrique v slačilnici pristopil do njega, pogovorila sta se, in to je bilo to," je dejal Mathieu, ki je dodal, da se takšne stvari dogajajo v vseh klubih, ampak je bilo v tem primeru veliko pretiravanja, saj gre navsezadnje za Barcelono. "Največja težava pri tem je, da so stvari prenapihnjene," je zaključil Mathieu.

Članki iz rubrike