sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

liz
liz
0 26.03.2015 20:30:49

Imajo pri Unitedu novega Messija? (video)

vszi
Pri Manchester Unitedu so se nekako uspeli pobrati po slabi lanski sezoni.

Rdeči vragi po tridesetih krogih angleškega prvenstva na lestvici zasedajo četrto mesto, za vodilnim Chelseajem, ki ima odigrano tekmo manj, pa zaostajajo za osem točk. Naslov prvaka jim bo kot vse kaže skoraj gotovo tudi drugo leto zapored spolzel iz rok.

Seveda je za navijače, ki so vajeni osvajanja lovorik, to kar hud udarec. Zato rabijo nekaj, kar bi jim ob omembi njim ljubega kluba na ustnice narisalo nasmeh. Vragi so očitno našli tudi to in sicer jih veseli dejstvo, da imajo v mladinskih vrstah izjemno nadarjenega fanta, ki bi lahko postal vrhunski nogometaš.



V tem primeru govorimo o Callumu Gribbinu. Šestnajstletniku pravijo kar čudežni deček, s svojim nogometnim znanjem pa je nekajkrat že opozoril nase. Zdaj je luč sveta ugledal tudi posnetek, v katerem lahko občudujemo fantovo hitrost in odlično tehnično znanje. Njegovo preigravanje pa (nehote) precej spominja na preigravanja Lionela Messija - z zvezdnikom Barcelone ga druži še dejstvo, da je tudi sam levičar.

Nekateri Unitedovi navijači že govorijo o tem, da bo Callum Argentinčev naslednik. Če bo nadaljeval v podobnem slogu, pa mu bo morda kmalu priložnost za dokazovanje v članskem moštvu ponudil tudi trener Louis Van Gaal, ki je sicer redni gost na tekmah mlade ekipe. Za konec lahko samo še zapišemo, da bi si bilo verjetno dobro že zdaj zapomniti ime Callum Gribbin. 

Članki iz rubrike