zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

liz
liz
0 27.03.2015 20:30:05

Oscar postregel z zanimivostmi iz zakulisja

Nogometaši Chelseaja so se od lige prvakov poslovili veliko prej od načrtovanega.

V osmini finala jih je iz najmočnejšega klubskega tekmovanja izločil PSG. Varovanci Joseja Mourinha so izpadli kljub temu, da so si na prvi tekmi v Parizu priigrali minimalno prednost (1:1), nato pa imeli na svojem Stamford Bridgeu po izključitvi Zlatana Ibrahimovića od 31. minute igralca več na igrišču. Vse skupaj vseeno ni bilo dovolj, da bi preskočili žilavega tekmeca

Samo predstavljamo si lahko, kakšno vzdušje je po zadnjem sodnikovem žvižgu vladalo v slačilnici vodilne ekipe premier lige. 

Zdaj pa je nekaj podrobnosti iz zakulisja predstavil še vezist Chelseaja Oscar in kar nekoliko presenetil radovedno javnost. Slednja je bila prepričana, da so fantje po slabi predstavi prav gotovo slišali kar precej ostrih besed iz ust portugalskega strokovnjaka. 

Vendar pa po Oscarjevem pripovedovanju temu še zdaleč ni bilo tako. Brazilec namreč pravi, da je bil Mourinho povsem miren, svojo mirnost pa je skušal prenesti tudi na fante. 

"To so bili za nas zelo težki trenutki, vendar pa je Mourinho takoj po tekmi prišel do nas in nam dejal naj takoj pozabimo na vse skupaj. Rekel je, da moramo že minuto po zadnjem sodnikovem žvižgu pozabiti na to, kar se je zgodilo, in misli takoj preusmeriti v državno prvenstvo," je angleškim medijem zaupal Oscar, in nadaljeval: "Seveda želimo osvojiti vse lovorike, ki jih lahko, ampak včasih ti nasproti stoji izjemen tekmec. Brez dvoma si je PSG zaslužil napredovanje. Mi pa smo vodilno moštvo premier lige in smo osredotočeni na državno prvenstvo."

Članki iz rubrike