petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 22.06.2015 20:06:12

Mega prestopa Manchester Uniteda?

Reuters
Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal si želi še dodatno okrepiti že tako močno moštvo rdečih vragov, na ožjem seznamu pa sta nogometaša, ki spadata med svetovno nogometno elito.

Tako španski kot angleški mediji so se razpisali, da naj bi Manchester United poskušal na vse načine v svoje vrste zvabiti enega najboljših branilcev na svetu, Sergia Ramosa. Španski reprezentant in branilec Reala naj bi bil nezadovoljen v Madridu, želel naj bi si nove pogodbe, po kateri bi namesto dozdajšnjih 6 milijonov evrov zaslužil kar 10, kar pa mu galaktiki bojda ne želijo ponuditi. 

ramos re
Reuters

Ramosu Real bojda ponuja 7 milijonov evrov na sezono, Manchester United pa naj bi mu bil pripravljen ponuditi kar 12 milijonov evrov! Rdeči vragi pa imajo še enega asa v rokavu, odškodnino, ki bo zagotovo izjemno visoka, želijo znižati s ponudbo, ki bi vključevala tudi Davida De Geo, ki si ga Real zelo želi videti v svojih vrstah. 

schweinsteiger fcb
fcbayern.de

Drugi nogometaš, ki ga želi Louis van Gaal videti na Old Traffordu, pa je aktualni svetovni prvak in vezist Bayerna Bastian Schweinsteiger

Ob Memphisu Depayju, ki je že član Manchestra, bi nakup Sergia Ramosa in Bastiana Schweinsteigerja United izstrelil na prvo mesto glavnih favoritov za naslov angleškega državnega prvaka v naslednji sezoni.

Članki iz rubrike